-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj
- Hari Mata Hari - Hej Kako Si
- U Škripcu - Ako Ti Kazem (Je, Je, Je)
- Željko Joksimović - Devojka
- Zana - Ozenices se ti
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
-
Zdravlje
Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?
Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
-
Preporučujemo
Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju
Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.50 125.37 126.25 USD 99.15 99.85 100.55
-
Ćuretina sa mlincima
Uživajte u ćuretini pripremljenoj na ovaj način.
28-09-2015 | 14:01 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-dolphy
Sastojci:- 500 g ćurećeg belog mesa
- 250 g mlinaca
- 400 ml pavlake za kuvanje
- 200 g kačkavalja
- 400 g kisele pavlake
- kocka za supu
- 1 l vode
- 2 kašike maslinovog ulja
- peršunPriprema: Rernu uključite na 180 C. Meso iseći na kockice i ispržiti na maslinovom ulju dok blago ne porumeni. Pomešati kiselu pavlaku i pavlaku za kuvanje i pomešati sa ćuretinom. Kocku za supu staviti u litar vode i staviti da provri. Mlince preliti vrućom supom i pustiti da se natope, ali vodite računa da ne postanu previše natopljeni. Mlince zatim procedite, ali sačuvajte supu u kojoj su se natapali. Proceđene mlince pomešati sa smesom sa pavlakom i mesom i dobro promešati. Zatim prebacite u pleh ili vatrostalnu činiju, prelijte sa 1,5 dl preostale supe pa preko narendajte kačkavalj. Pecite u zagrejanoj rerni dok ne porumeni,a zatim pospite peršunom.
-
Pročitajte i...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Čorba od slatkog krompira
Batat je izuzetno zdrava namirnica, ali ono po čemu se izdvaja je fantastičan, pun i slatkast ukus. Čorba od batata, kombinovana sa specijalnim začinima mnogima će postati favorit, nakon što isprobaju ovaj recept.
Najukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama
Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: