-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Ruška
- Oliver Dragojević - Pred tvojim vratima
- Eva Braun - Odvedi me iz ovog grada
- Valentino - Ne daj mi da govorim u snu
- Sara Jo - Mahovina
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.51 120.35 121.20 USD 108.18 108.94 109.70
-
Burek s mesom
Ukoliko volite kaloričan doručak ili večeru, odlučite se za domaći burek sa mesom.
20-02-2017 | 14:04 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-135pixels
Sastojci:
- 1/2 kg tanjih kora
- 350gr mlevenog mesa
- 2 dl hladne vode
- malo ulja
- 1 parašak za pecivo
- 1 kašičica soli
- 2 kašikice vegete
- 1 manja glavica crnog luka
- biberPriprema: U šerpu sipati malo ulja, dodati mleveno meso, samlevenu glavicu očišćenog crnog luka, pa prodinstaati meso.U toku dinstanja dodati vegetu, i po potrebi dodavati vode. U čašu od 2dl sipati vodu, dodati kašičicu soli i prašak za pecivo. Sve dobro izmešati. U okrugao pleh sipati malo ulja i premazati pleh. Staviti prvi list kore, malo preliti sa tečnošću, staviti preko nje drugu koru, malo preliti i dodati malo mlevenog mesa, dodati narednu koru, preliti tečnošću i tako u krug sve dok ne nestane materijala. Peći na 200 C dok ne porumeni.
-
Pročitajte i...
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
Čorba od karfiola
Ukoliko ste ljubitelj jela od povrća, čorba od karfiola može biti deo vašeg glavnog obroka.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: