-
Poslednjih 5 pesama
- Kenny G - Northern Lights
- Vangelis - P.S.
- Richard Clayderman - Nikita
- Francis Goya - Blue Bayou
- Richard Clayderman - For Elise
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Recept koji obećava: Savršena žuta boranija
Boranija može da bude veoma ukusno jelo, a izuzetno je zdrav obrok.
Nugat torta: Omiljena rođendanska poslastica
Donosimo vam recept za tortu koja je sigurno favorit na dečijim rođendanima.
-
Zdravlje
Napitak koji podstiče izbacivanje vode i olakšava proces mršavljenja
Napici koji podržavaju mršavljenje i pomažu u izbacivanju viška vode često se baziraju na sastojcima koji su diuretički (podstiču izbacivanje tečnosti) i koji podržavaju metabolizam.
Najzdraviji način pripreme jaja: Sačuvajte sve hranljive sastojke
Najzdraviji način pripreme jaja utvrdilo je istraživanje objavljeno u The Journal of Nutrition.
-
Putovanja
Škofja Loka: Turistički dragulj udaljen samo 550 kilometara od Beograda
Škofja Loka je najstariji i najočuvaniji srednjovekovni grad u Sloveniji
Oaza usred pustinje: Park koji morate da posetite u Abu Dabiju
U sredini pustinje u Abu Dabiju, stvoren je pravi dragulj - reka koja čini ključni deo parka vrednog 50 miliona dolara.
-
Preporučujemo
Rešite se buđi na rubovima tuš kabine
Zabluda je da se buđ koja se javlja na rubovima tuš kabine teško skida.
Uz jedinstven trik rešetka iz rerne će opet biti kao nova
Za savršeno čišćenje biće vam poteban samo jedan proizvod.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.38 117.20 118.02 CHF 120.11 120.96 121.80 USD 110.18 110.96 111.74
-
Burek s mesom
Ukoliko volite kaloričan doručak ili večeru, odlučite se za domaći burek sa mesom.
20-02-2017 | 14:04 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-135pixels
Sastojci:
- 1/2 kg tanjih kora
- 350gr mlevenog mesa
- 2 dl hladne vode
- malo ulja
- 1 parašak za pecivo
- 1 kašičica soli
- 2 kašikice vegete
- 1 manja glavica crnog luka
- biberPriprema: U šerpu sipati malo ulja, dodati mleveno meso, samlevenu glavicu očišćenog crnog luka, pa prodinstaati meso.U toku dinstanja dodati vegetu, i po potrebi dodavati vode. U čašu od 2dl sipati vodu, dodati kašičicu soli i prašak za pecivo. Sve dobro izmešati. U okrugao pleh sipati malo ulja i premazati pleh. Staviti prvi list kore, malo preliti sa tečnošću, staviti preko nje drugu koru, malo preliti i dodati malo mlevenog mesa, dodati narednu koru, preliti tečnošću i tako u krug sve dok ne nestane materijala. Peći na 200 C dok ne porumeni.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: