-
Poslednjih 5 pesama
- Moby Dick - Ljubomoran
- Oliver Dragojević - Gdje To Pise
- Parni Valjak - Lutka za bal
- Tony Cetinski - Kad Zena Zavoli
- Djordje Balašević - Julia (Jablani)
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Sok od šargarepe
Benefiti šargarepe su višestruki po celokupno zdravlje organizma, pa ukoliko imate naviku da dan započnete ceđenim sokom, na listu onih koje pravite dodajte i onaj od šargarepe.
Opuštajuće vežbe joge pred spavanje
Kvalitetu sna znatno može doprineti stanje u kojem se nalazite neposredno pred spavanje. Ukoliko ste napeti i pod stresom, to može uticati na nesanicu, a pomoću seta joga vežbi pred spavanje možete opustiti telo i um, te lakše utonuti u san.
-
Putovanja
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
-
Preporučujemo
Za mirišljave tepihe!
Između redovnog pranja tepiha, svežinu i miris im možete očuvati upotrebom osveživača koji možete pripremiti u domaćoj radinosti.
Uklonite mrlje od kafe sa odeće
Mrlje nastale od prosute kafe možete ukloniti brzo i lako, pomoću ovog trika!
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 119.87 120.71 121.56 USD 112.94 113.74 114.53
-
Bundevara
Nezaobilazna poslastica jeseni.
24-09-2021 | 15:06 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- Creative Family
Sastojci:- pakovanje listova za pite
- 1,5 kg bundeve
- šećer
- cimet
- 2 vanilin šećera
- uljePriprema: Bundevu izrendati i dodati joj 2 vanilin šećera i cimet. Odvajati listove testa i forimirati redove tako što se jedan red naulji, pospe šećerom i bundevom. Postupak ponavljati dok dok se ne istroši sav materijal. Pitu premazati preko cele površine sa malo ulja i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 35 minuta, dok lepo ne porumeni. Pre serviranja posuti i šećerom u prahu.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: