Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Dado Topić - Floyd

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Dado Topić - Floyd
    2. Riblja čorba - Dobro jutro
    3. Oliver Dragojević - Jeska Od Jubavi
    4. Merlin - Ako me ikada sretneš
    5. Djordje Balašević - Olivera
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 29. april - 1 - Dodir noći
    2. 29. april - 2 - Dodir noći
    3. 29. april - 3 - Dodir noći
    4. Nađa Dulić - Utorak - Mojih 50
    5. 28. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Palenta sa semenkama Palenta sa semenkama

    Ako ste ljubitelj palente sa sirom ili pavlakom možda ćete poželeti da isprobate nešto novo i drugačije... Ako, ipak niste ljubitelj ove vrste obroka ovaj recept može prijatno da vas iznenadi.

    Krompir sa slaninom i belim lukom Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

  • Zdravlje
    Efekti nedostatka sna na telo! Efekti nedostatka sna na telo!

    Nedovoljno sna iscrpljuje mentalne sposobnosti i ugrožava fizičko zdravlje. Nauka je povezala hroničan nedostatak sna sa brojnim zdravstvenim problemima – od gojenja do oslabljenog imunog sistema. Ako ste ikada proveli noć prevrćući se u krevetu, znate kako ćete se osećati sutradan: umorno, razdražljivo i dezorijentisano. Ali, redovno uskraćivanje preporučenih 7 do 9 sati sna ima mnogo ozbiljnije posledice od pukog jutarnjeg umora.

    Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju

    Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovaj gradić proglašen je najlepšim priobalnim mestom na svetu! Ovaj gradić proglašen je najlepšim priobalnim mestom na svetu!

    Prestižni magazin Architectural Digest sastavio je listu najlepših priobalnih gradova sveta, a na samom vrhu našao se Camogli, slikoviti gradić na severozapadu Italije, nadomak Đenove.

    Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati! Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!

    Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.

  • Preporučujemo
    Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini? Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini?

    Iako pranje veša deluje kao rutinska aktivnost, mnogi od nas prave uobičajene greške koje utiču na miris, dugotrajnost i izgled odeće. Jedna od najčešćih zabluda ogleda se u korišćenju previše omekšivača ili deterdženta, kao i u pogrešnom izboru temperature pranja.

    Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja

    Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 124.22 125.10 125.97
    USD 102.31 103.04 103.76
  • Povezani članci
  • Bolonjeze špageti

    Ljubitelji italijanske kuhinje uživaće u ovom jelu.




    21-12-2017 | 15:14 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Yellowj


    Sastojci:

    - 2 kašike maslinovog ulja
    - 6 režnjeva slanine
    - 3 čena belog luka
    - 2 glavice crnog luka
    - veza celera
    - 2 šargarepe
    - 1 kg mlevene junetine
    - 2 čaše crvenog vina
    - 800g paradajz sosa
    - 2 lista lovora
    - so, biber
    800g-1 kg špageta
    - parmezan za posipanje

    Priprema: Zagrejte maslinovo ulje u dubokom tiganju ili šerpi i pržite iseckanu slaninu dok ne poprimi zlatnu boju. Dodajte iseckan crni i beli luk i pržite dok luk ne omekša. Pojačajte temperaturu i dodajte mleveno meso. Kada se meso isprži dodajte vino i kuvajte dok se količina tečnosti ne smanji za trećinu. Smanjite temperaturu i umešajte paradajz, začine i celer. Poklopite šerpu i kuvajte na blagoj vatri oko 1- 1,5 sat dok se sos ne zgusne, povremeno mešajući. Špageti skuvajte u posoljenoj vodi. Procedite i podelite u tanjire. Preko paste stavite parmezan, a zatim sos.

  • Pročitajte i...
    Bolonjeze Špageti Bolonjeze

    Napravite tradicionalne špagete na novi način.

    Bolonjeze Bolonjeze kao iz restorana!

    Najveći broj ljudi verovatno misli da zna kako se priprema ovo tradicionalno italijansko jelo. Međutim, mnogi se iznenade kada ga pripreme i shvate da ukus ipak ne može da se poredi sa onim iz restorana i obično se pitaju gde su pogrešili. Zato zapamtite da postoje izvesni trikovi poput dugog dinstanja na srednjoj vatri, dodavanja kašike mleka na kraju dinstanja, ali i dodavanja izvesnih (neobičnih sastojaka) koji će poboljšati ukus ovog jela i dati mu pravi "šmek".

    Domaći pesto sos Domaći pesto sos

    Pesto sos je postao sastavni deo i naše, srpske kuhinje...

    Arančini Arančini

    Ukusno toplo predjelo koje dolazi iz italijanske kuhinje.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: