Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tony Cetinski - Od Milion Zena

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tony Cetinski - Od Milion Zena
    2. Idoli - Ona To Zna
    3. Magazin - Minut srca tvog
    4. Dino Dvornik - Ljubav se zove imenom tvojim
    5. Leontina - Kad prave ljubavi ginu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. septembar - 1 - Dodir noći
    2. 15. septembar - 2 - Dodir noći
    3. 15. septembar - 3 - Dodir noći
    4. Aleksandar Dunić - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 12. septembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

  • Zdravlje
    Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život! Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!

    Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.

    Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru? Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?

    Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

    Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju

    Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 118.00
    CHF 124.43 125.31 126.18
    USD 98.79 99.49 100.18
  • Povezani članci
  • Bolonjeze špageti

    Ljubitelji italijanske kuhinje uživaće u ovom jelu.




    21-12-2017 | 15:14 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Yellowj


    Sastojci:

    - 2 kašike maslinovog ulja
    - 6 režnjeva slanine
    - 3 čena belog luka
    - 2 glavice crnog luka
    - veza celera
    - 2 šargarepe
    - 1 kg mlevene junetine
    - 2 čaše crvenog vina
    - 800g paradajz sosa
    - 2 lista lovora
    - so, biber
    800g-1 kg špageta
    - parmezan za posipanje

    Priprema: Zagrejte maslinovo ulje u dubokom tiganju ili šerpi i pržite iseckanu slaninu dok ne poprimi zlatnu boju. Dodajte iseckan crni i beli luk i pržite dok luk ne omekša. Pojačajte temperaturu i dodajte mleveno meso. Kada se meso isprži dodajte vino i kuvajte dok se količina tečnosti ne smanji za trećinu. Smanjite temperaturu i umešajte paradajz, začine i celer. Poklopite šerpu i kuvajte na blagoj vatri oko 1- 1,5 sat dok se sos ne zgusne, povremeno mešajući. Špageti skuvajte u posoljenoj vodi. Procedite i podelite u tanjire. Preko paste stavite parmezan, a zatim sos.

  • Pročitajte i...
    Bolonjeze Bolonjeze kao iz restorana!

    Najveći broj ljudi verovatno misli da zna kako se priprema ovo tradicionalno italijansko jelo. Međutim, mnogi se iznenade kada ga pripreme i shvate da ukus ipak ne može da se poredi sa onim iz restorana i obično se pitaju gde su pogrešili. Zato zapamtite da postoje izvesni trikovi poput dugog dinstanja na srednjoj vatri, dodavanja kašike mleka na kraju dinstanja, ali i dodavanja izvesnih (neobičnih sastojaka) koji će poboljšati ukus ovog jela i dati mu pravi "šmek".

    Bolonjeze Špageti Bolonjeze

    Napravite tradicionalne špagete na novi način.

    Domaći pesto sos Domaći pesto sos

    Pesto sos je postao sastavni deo i naše, srpske kuhinje...

    Arančini Arančini

    Ukusno toplo predjelo koje dolazi iz italijanske kuhinje.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: