Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Regina - Izgledala Je Malo Cudno

Noć uz Naxi
Naxi Radio
Ona i on
  • Druga šansa - Razmislite pre donošenja ove odluke Druga šansa - Razmislite pre donošenja ove odluke

    Gotovo svaki rastanak u naš život donosi određenu prazninu, nezadovoljstvo, tugu, razočarenje, pokajanje, ali i priliku da ispitamo granice ega i naše istinske potrebe okrećući se introspekciji. Ponovno puštanje nekadašnjeg partnera u život sa sobom uvek donosi rizik ponovnog rastanka, no ukoliko imate nedoumice da li bi trebalo obnoviti vezu sa bivšim partnerom, ovo su neke od smernica na koje bi trebalo obratiti pažnju.

  • Hranite ljubav u vašoj vezi Hranite ljubav u vašoj vezi

    Ljubavna veza pred partnere donosi pregršt izazova, a neki od njih su očuvanje privlačnosti i strasti, kao i održavanje i razvoj osećaja bliskosti, poverenja i ljubavi. Kako to postići u brzom vremenu u kojem živimo?

  • Romantična večera: Vreme samo za partnera Romantična večera: Vreme samo za partnera

    Stabilnu vezu čine male stvari i sitna zadovoljstva koja svakodnevno partneri priređuju jedno drugom. Ukoliko je vaša veza zapala u kolotečinu, jedan od načina da se posvetite partneru i provedete ugodno zajedničko vreme je romantična večera udvoje.

  • Ponašanja koja ne bi trebalo tolerisati kod partnera Ponašanja koja ne bi trebalo tolerisati kod partnera

    Zdrav partnerski odnos ti trebalo da bude onaj u kome svaka osoba zadržava individualnost ali pokazuje sklonost ka zajedničkom rastu uz ljubav, poštovanje i brigu jedno o drugome. Ukoliko primetite neka od loših ponašanja potrebno je da o tome razgovarate sa partnerom, a ukoliko druga strana ne pokazuje interesovanje za promenom, sasvim je u redu da napustite ovakav odnos.

  • Stvari o kojima bi trebalo razgovarati sa partnerom Stvari o kojima bi trebalo razgovarati sa partnerom

    Ukoliko ste na početku veze, te postoje naznake da ona može prerasti u nešto dugoročnije i kvalitetno, potrebno je da sa partnerom razgovarate o stvarima koje mogu biti ključne u uspostavljanju dugoročnih planova, te ispunjavanju obostranih potreba i želja.

  • Znakovi toksične veze Znakovi toksične veze

    Svaka veza se u određenom trenutku nađe pred ispitom. Život u dvoje donosi dosta izazova, ali ukoliko su obe strane voljne da sarađuju i ako su temelji odnosa ljubav, poštovanje, težnja da se ostvari skladan odnos, svi izazovi se daleko lakše prevazilaze. S druge strane, parovi nekada nesvesno ostaju u toksičnim odnosima koji nikako ne mogu biti dobri ni za jednu stranu. Ovo su neke od naznaka toksičnog ponašanja između partnera na kojima se mora dosta raditi, nekada uz pomoć stručnog lica, a nekada je rešenje izazak iz takvog odnosa.

  • Osnove dugoročne veze Osnove dugoročne veze

    Ukoliko ste upoznali osobu za koju smatrate da bi mogla biti vaš dugoročni partner, evo nekoliko pravila koja bi trebalo da postavite na samom početku, kako biste izgradili zdrav i harmoničan odnos u kome će obe strane uživati i napredovati.

  • Kada bi trebalo da odustanete od veze? Kada bi trebalo da odustanete od veze?

    Svaki odnos donosi izazove pred oba partnera, a ovo su neka od ponašanja koja vam mogu ukazati da partner nije dobar po vas, te da bi produbljivanje ovakvog odnosa bilo na vašu štetu.

  • Praznovanje u dvoje Praznovanje u dvoje

    Bez obzira na to da li vas sa trenutnim partnerom vežu godine zabavljanja ili ste tek na početku, evo nekoliko načina da praznike provedete u dvoje i sjajno se zabavite, obnovite bliskost ili se bliže povežete.

  • Prvo zajedničko putovanje kao ispit veze Prvo zajedničko putovanje kao ispit veze

    Kvalitetna veza razvija se i gradi postepeno, a jedan od koraka u zbližavanju svakako je i prvo zajedničko putovanje.

  • Ponašanja koja utiču da ostavljate utisak nezainteresovanosti Ponašanja koja utiču da ostavljate utisak nezainteresovanosti

    Sastanci i upoznavanje sa potencijalnim partnerom su uvek izazovni, jer pored toga što želimo da ostavimo najbolji utisak, trudimo se da i sami procenimo koliko nam je ta osoba kompatibilna. Ipak, u želji da ostavimo što bolji utisak, neretko postupamo tako da se naše ponašanje može pogrešno protumačiti.

  • Kako nakon raskida? Kako nakon raskida?

    Prekid emotivne veze uglavnom je prilično bolan, jer se, nezavisno od razloga raskida, suočavamo sa gubitkom. Svaki ovakav izazov pred nas postavlja zadatak emotivnog, duhovnog rasta, a ovo su neki od načina ne koje možete pomoći sebi u procesu oporavka.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10