Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Alisa - Sanja

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
Ona i on
  • Najkritičnije godine: Evo kada muškarci najviše varaju Najkritičnije godine: Evo kada muškarci najviše varaju

    Na britanskom sajtu IllicitEncounters, predstavljeno je istraživanje u kome je učestvovalo više od milion korisnika, a istraživanje se ticalo neverstva. Kada kod muškaraca nastaje najjača potreba da prevari partnerku? Da li se može uočiti neko pravilo, koje je određeno starosnom dobi ili nekom drugom karakteristikom?

  • Kako da se odmah svidite drugima Kako da se odmah svidite drugima

    Kada nekoga upoznate, potrebno je samo sedam sekundi da osetimo da li se osećamo pozitivno ili negativno u vezi te osobe. Prirodno, ovo funkcioniše u oba smera. Ovo je posebno neprijatno za osobu koja nema sampouzdanja ili je po pridosi asocijalna, ukoliko je u pitanju poptuno novo okruženje...Pa, izađite iz zone komfora i primenite ove savete kako biste ostavili što bolji utisak kod drugih ljudi.

  • Prvo zajedničko letovanje: Ispit svake veze Prvo zajedničko letovanje: Ispit svake veze

    Istraživanja su pokazala da je za čak 80% osoba prvi zajednički odmor prekretnica u emocijama i vezi. Razlog za to jeste činjenica, da ukoliko do tada niste živeli zajedno, tada počinjete da shvatate i susrećete se sa tipom zajednice koji je karakterističan za parove.

  • Mirisi koji jačaju libido Mirisi koji jačaju libido

    Mirisi su direktno povezani s delom mozga koji je odgovoran za osećanja i emocije. Istraživanja su pokazala da mirisi mogu proizvesti različite osećaje i reakcije, pa se neretko određene arome primenjuju kao afrodizijaci.

  • Sedam tajni srećne veze Sedam tajni srećne veze

    Ukoliko ste tek započeli ljubavnu vezu, ili osećate da je u vašu postojeću potrebno uneti promene, nudimo vam par saveta kako da to i ostvarite. Sagradite čvrste temelje vaše veze.

  • Šta odbija muškarce? Lekcije zavođenja Šta odbija muškarce? Lekcije zavođenja

    Ukoliko ste se pitali zašto, iako dajete sve od sebe i maštate o zgodnom mladiću, u praksi ne ostvarujtete rezultate, odgovore možete pronaći u narednom tekstu.

  • Dokazano: Ljubljenje poboljšava zdravlje Dokazano: Ljubljenje poboljšava zdravlje

    Poljubac je jedan od osnovnih načina pozdrava među ljudima! Bilo da je reč o poljupcu partnera, prijatelja, porodice ili rodbine...ljubite se što više i svuda! Evo i zbog čega...

  • Crveno je boja ljubavi Crveno je boja ljubavi

    Nedavno sprovedeno istraživanje Univerziteta u Ročesteru još jednom je potvrdilo da crvena boja u psihologiji ima posebno značenje kada je reč o privlačnosti, ljubavi i erotici.

  • Koje mesto je najčešća lokacija u muškim fantazijama? Koje mesto je najčešća lokacija u muškim fantazijama?

    Svaka osoba ima poneku seksualnu fantaziju. Njihov nastanak, objašnjavaju psiholozi je normalna pojava i vezuje se za animalnu stranu čovekove prirode. Fantazije se bitno razlikuju u odnosu na pol, godište, kulturu i veru, ali prema nedavnim istraživanjima jedno mesto se pokazalo kao posebno interesantno jačem polu.

  • Recept za brak dug 25 godina: Ne odlazite u krevet ljuti Recept za brak dug 25 godina: Ne odlazite u krevet ljuti

    Iako je danas u svetu zabeležena možda najveća stopa razvoda, nije sve tako crno. Brak je zajednica koju treba negovati, a evo par saveta kako da očuvate odnos sa drugom polovinom i slavite dve i po decenije zajedničkog života.

  • Čuvajte se negativnih strana zaljubljenosti Čuvajte se negativnih strana zaljubljenosti

    Uzbudljivi osećaji zaljubljenosti čine nas poletnim i srećnim, a svaku konstataciju da se nešto promenilo na gore sa nama od kada smo zaljubljeni shvatamo kao šalu. Naućnici tvrde da to najčešće nisu šale, već istinski problemi.

  • Kažeš pauza, a misliš kraj Kažeš pauza, a misliš kraj

    Svako je barem jednom u svom ljubavnom životu prošao kroz fazu pauze. I kako se ona završila? Vraćanjem na staro? Verovatno da ne, budući da nikada ne može biti kao što je bilo pre nastanka problema.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10