-
Poslednjih 5 pesama
- Sergej Ćetković - Ne Odlazis
- Prljavo Kazalište - Kiše jesenje
- Neki To Vole Vruće - California
- Željko Samardžić - Nisi Ti
- Generacija 5 - Dolazim Za 5 Minuta
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSve prednosti vitamina C
Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.
Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiskaVerovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
-
PutovanjaProduženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
-
PreporučujemoUklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta
Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.
Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudovaOtkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 118.79 119.63 120.47 USD 108.49 109.25 110.02
-
Kako da parče pice učinite zdravim obrokom?
Milioni ljudi svakoga dana za obrok pojedu picu, unoseći na taj način visok nivo kalorija. U zavisnosti od toga u kojoj meri je jedete i kako, što se posebno odnosi na nadeve koje u nju ubacujemo, pica može biti i zdravija varijanta obroka.
06-06-2015 | 07:08 | Autor/Izvor:
Milioni ljudi svakoga dana za obrok pojedu picu, unoseći na taj način visok nivo kalorija. U zavisnosti od toga u kojoj meri je jedete i kako, što se posebno odnosi na nadeve koje u nju ubacujemo, pica može biti i zdravija varijanta obroka.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 6.3.2014. - 12:13:00
Foto:(webmd)
Preliv od povrća
Preliv od povrća sadrži desetine kalorija manje (a obično je bez masti) u poređenju sa onim od kobasica i feferona, a za koje god povrće da se odlučite, nećete pogrešiti. Luk, paradajz, paprika i brokoli su dobar izbor jer sadrže vitamine A i C i puno vlakana.
Recite "ne" debelim korama
Ukoliko ste ljubitelj tanke podloge za picu, to je i te kako dobar izbor - svako parče sadrži 50 do 100 kalorija manje od običnog.
Držite se mocarela sira
Mocarela sir prirodno sadrži nešto manje masti, uključujući i zasićene masti, u odnosu na sve ostale vrste sireva, a sveža mocarela je najbolji izbor. Ukoliko se, pak, odlučite za parče bez sira, znatno ćete smanjiti nivo masti i natrijuma.
Iscedite od viška ulja
Pre nego što pojedete parče pice, naka višak ulja ostane u vašem tanjiru - bukvalno pustite da se iscedi sa vašeg parčeta.
Testo od celog zrna žitarica
Ono je bogato vlaknima koji nam pomažu da se osećamo sitim i na taj način nas ograničavaju da ne pojedemo previše.
Ne jedite kasno noću
Izbegavajte da jedete picu pred spavanje jet ona može da uzrokuje probleme poput gorušice i loše probave, kao i da izazove nadimanje sutradan (zahvaljujući natrijumu). Stoga, neka pica radije bude vaš izbor za ručak, ne za večeru.