-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Godine prolaze
- Rogati & Boris Rezak - Pozelim Ti Srecu
- Azra - Usne Vrele Visnje
- Željko Joksimović - Menjaj Pesmu
- Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoSalata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Recept za banana hlebOvaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeZdravstvene prednosti crne čokolade
Umereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuliVitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
-
PutovanjaDeset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u Turskoj
Guardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
Sedam stvari koje morate da vidite u BerlinuBerlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.92 108.69 109.45
-
Humus
Napravite ukusni namaz u domaćoj radinosti.
27-03-2023 | 12:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-olepeshkina
Sastojci:
- 200gr sirovih leblebija
- 4 supene kašike tahini paste
- 100ml maslinovog ulja
- jedan limun
- kašičica soli
- pečeni susam ili začin po željiPriprema: Lelebije uveče potopiti u hladnoj vodi. Sutradan ocediti, proprati i kuvati sat vremena da omekšaju. Procediti, jednu polovinu leblebija staviti u dublju posudu, dodati 50 ml maslinovog ulja, so, sok od pola limuna, 2 kašike tahinija i štapnim mikserom sve umutiti. Ukoliko je suviše gusto, dodati malo hladne vode. Umešati i dodati dve kašike pečenog susama.
Sa drugom polovinom, ponoviti postupak, a sem susama dodati druge začine po želji - kurkumu, beli luk, prešun...Držati u frižideru. -
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: