-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Padaju zvijezde
- Riblja čorba - Evo ti za taksi
- Parni Valjak - Neda
- Valentino - Ne mogu
- Gibonni - Posoljeni Zrak
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoChia puding sa borovnicama
Stiže toplije i sunčanije vreme, a sa njim i potreba svakog od nas da jedemo zdraviju i laganiju hranu. Evo jedne odlične ideje za zdravu užinu koja će vam prijati tokom radnog dana...
Salata sa celerom i indijskim orahomIntenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
-
ZdravljeZdravstvene prednosti crne čokolade
Umereno konzumiranje tamne čokolade sa visokim sadržajem kakaa može da obezbedi antioksidante i minerale i može da vam pomogne u zaštiti od srčanih bolesti. Ali može da sadrži i velike količine šećera i kalorija.
Vitamin B12: Zdravstvene prednosti za koje možda niste čuliVitamin B12 je važan za zdravlje vašeg nervnog sistema i crvenih krvnih zrnaca. Može se naći u mnogim životinjskim proizvodima i obogaćenoj hrani.
-
PutovanjaDeset najboljih gradova koji su pozicionirani na plaži: Dva su u Turskoj
Guardian je objavio listu 10 najboljih obalskih gradova u Evropi. Proverite da li se usaglašavate sa njihovim izborom.
Sedam stvari koje morate da vidite u BerlinuBerlin je definitvno još jedan evropski grad koji nikada ne spava, a nosi specifičnu energiju koju bi svako trebalo da doživi.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.31 117.13 117.95 CHF 119.02 119.86 120.70 USD 107.92 108.69 109.45
-
Brusketi sa feta sirom
Ukusno posluženje ukoliko očekujete goste.
09-12-2022 | 12:32 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-aatphoto
Sastojci:
- baget
- maslinovo ulje
- čen belog luka
- čeri čaradajz
- 100 gr feta sira
- crne masline
- crni luk
- bosiljak
- so, biber
Priprema: Zagrejati rernu na 180-200 stepeni. Iseći hleb na kriške. Poređati hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje, premazati maslinovim uljem i ostaviti 5 minuta da se peče. Oljuštiti čen belog luka, pa vruć, prepečen hleb natrljati belim lukom. Luk se koristi samo za premazivanje, kako bi ostala aroma. Čeri paradajz iseckati, masline, feta sir, crni luk i bosiljak usitniti. Sve pomešati, začini i dobijenu smesu namazati na hleb. Po želji, posuti sa malo zapečenog susama. Služiti toplo. -
Pročitajte i...Salata sa celerom i indijskim orahom
Intenzivan i interesantan ukus ove salate će vas iznenaditi, a možete da je koristite i kao namaz.
Ruska salata sa pršutomRuska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: