Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Crvena jabuka - Ti znaš

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Crvena jabuka - Ti znaš
    2. Nina Badrić - Ti ne znaš kako je
    3. Smak - Daire
    4. Danijela - Neka mi ne svane
    5. Riblja čorba - Kada padne noć
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. april - 1 - Dodir noći
    2. 25. april - 2 - Dodir noći
    3. 25. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Četvrtak - Mojih 50
    5. 24. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Tart sa čokoladom i malinama Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

    Testenina sa tikvicama i slaninom Testenina sa tikvicama i slaninom

    Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.

  • Zdravlje
    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

    Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiska

    Verovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji Produženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji

    U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.

    Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor? Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?

    Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.

  • Preporučujemo
    Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta Uklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta

    Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.

    Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudova

    Otkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 118.79 119.63 120.47
    USD 108.49 109.25 110.02
  • Povezani članci
  • 30 najboljih recepata s kremom NUTELLA

    Izdavačka kuća Laguna upravo je objavila knjigu 30 najboljih recepata s kremom NUTELLA.




    06-06-2015 | 15:59 | Autor/Izvor:

    Izdavačka kuća Laguna upravo je objavila knjigu "30 najboljih recepata s kremom NUTELLA".

    Autor/izvor: Naxi media
    Datum objave:21.8.2014. - 12:30:00

    30 najboljih recepata s kremom NUTELLA
    (Foto:promo)

    Prelepo ilustrovan kuvar u obliku tegle krema nutella postaće omiljen ljubiteljima kulinarskih veština, ali i svim ljubiteljima slatkiša i krema nutella. Svi smo doživeli poseban trenutak s nutellom, ranojutarnje okupljanje za doručkom, rođendani s prijateljima, važne prilike…

    Prva teglica svetski poznatog čokoladnog namaza nutella kreirana u porodici Ferrero našla se na polici 20. aprila davne 1964. godine u italijanskoj provinciji Pijemont. Tajnu recepta proizvoda porodica Ferrero i dalje ponosno čuva, a ove godine čarobni ukus nutelle slavi svoj pedeseti rođendan!

    30 najboljih recepata s kremom NUTELLA

    Zanimljivosti o nutelli: Ovo sigurno niste znali o svom omiljenom "kremiću":

    Broj teglica koje Nutella godišnje proda dovoljan je da se Kineski zid prekrije tačno osam puta.
    Godišnje se proizvodi toliko teglica nutelle da mogu ići obalom Dunava 24 puta.
    Ako biste upotrebili iznos konzumiranih nutelli u toku jedne godine, mogli biste sagraditi Big Ben 22 000 puta. Nutellin recept nije isti u svim zemljama. Na primer, u Italiji ona sadrži manje šećera od one proizvedene u Francuskoj. Dobro je znati i ovo: lešnici i kakao čine svega 20 odsto ukupnog sadržaja Nutelle. Jedna tegla nutelle proda se svakih 2,5 sekundi širom sveta. Zanimljivog poređenja radi, u Sjedinjenim Američkim Državama jedna osoba rodi se svakih osam sekundi.
    U 2009. godini, stranica Nutelle na Facebooku bila je treća po broju fanova (dva miliona njih), a ispred stranice Nutelle bile su FB stranice Baracka Obame i Coca- Cole. Trenutno Nutella ima 26 miliona fanova samo na zvaničnoj Facebook stranici.
    Dva italijanska blogera odlučila su da svoju ljubav prema nutelli podignu na viši nivo i u 2007. godini proglasili svetski dan nutelle. Tako je svaki 5. februar Nutellin dan.
    Zahvaljujući ovom prelepo ilustrovanom kuvaru, svoje najmilije možete obradovati punjenim mekanim kolačićima, tu je i mus koji se topi, ukusni desert, hrskavi keks...

    RECEPT ZA SUFLE S KREMOM NUTELLA
    Za 6 porcija:

    Priprema: 20 min.
    Pečenje: oko 30 min.

    Sastojci:
    - 200 g krema nutella
    - 6 jaja
    - 40 g kukuruznog brašna
    - 120 g šećera u prahu
    - 1 kesica vanilinog šećera
    - 15 g maslaca
    - malo šećera koji ćete posuti odozgo
     
    Priprema:
    1. Rastopite krem nutella na pari.
    2. Razbijte jaja i odvojite belanca od žumanaca. U činiji prosejte kukuruzno brašno i izmešajte ga sa 60 g šećera.
    3. Dodajte topljenom kremu nutella žumanca, dva po dva, zatim vanilu u prahu i najzad kukuruzno brašno i šećer.
    4. Zagrejte rernu na 220°C. Čvrsto umutite belanca. Dodajte 50 g šećera. Dodajte belanca smesi s kremom nutella i mešajte tek toliko da se sjedini.
    5. Namažite maslacem 6 kalupa ili 6 posuda za sufle i pospite ih sa 10 g preostalog šećera. Sipajte smesu u kalupe i pecite sufle 25 do 30 minuta.
    6. Kad izvadite iz rerne, pospite sufle šećerom i služite.
     
    Otkrijte svih 30 nezaobilaznih recepata i nov način da uživate u čuvenom namazu, svaki je ukusniji od prethodnog!