Slušate: Dodir noći

Pesma: Petar Grašo - Voli Me

Dodir noći
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Petar Grašo - Voli Me
  2. Vampiri - Volim je ja
  3. Denis & Denis - U ritmu me okreni
  4. Željko Joksimović - Devojka
  5. Djordje Balašević - Ljerka (Korzo)
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Slaven Došlo - Ponedeljak - Mojih 50
  2. 17.mart - 1 - Dodir noći
  3. 17.mart - 2 - Dodir noći
  4. 17.mart - 3 - Dodir noći
  5. Ivana Dudić - Petak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Salata sa lososom Salata sa lososom

  Ukusna salata od lososa odličan je predlog doručka ili ručka.

  Kiflice sa džemom od jagoda Kiflice sa džemom od jagoda

  Ukusne kiflice sa džemom odlična su opcija za vikend pred nama.

 • Zdravlje
  Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica

  Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.

  Vitamini u čaši! Vitamini u čaši!

  Prirodni sokovi su višestruko blagotvorni po naš organizam. Oni će ujutru povećati našu energiju i pomoći nam da se razbudimo, pospešiti probavni sistem, ujedno i detoksikaciju. Isprobajte ovaj narandžasti miks voća i povrća!

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Putovanja
  Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi

  Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.

  Kapri: Mesto za odmor iz bajke Kapri: Mesto za odmor iz bajke

  Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.

 • Preporučujemo
  Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna Očistite drveni pribor pomoću soli i limuna

  Ukoliko u vašem domaćinstvu koristite drveni pribor za jelo i pripremu hrane, znajte da mu je pored regularnog pranja potrebna i adekvatna nega i dezinfekcija.

  Za buket iz bajke: Obradujte voljenu osobu Za buket iz bajke: Obradujte voljenu osobu

  Cveće bi dragim osobama trebalo poklanjati uvek, jer je to znak pažnje i ljubavi koji nikada ne zastareva. Ljubav bi, isto tako, trebalo slaviti svakog dana, no ukoliko pripadate onom delu populacije koji voli da obeleži svetski dan ljubavi, napravite neki od neodoljivih cvetnih aranžmana.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.49 117.32 118.14
  CHF 117.81 118.64 119.47
  USD 109.12 109.89 110.66
 • Povezani članci
 • Znakovi toksične veze

  Svaka veza se u određenom trenutku nađe pred ispitom. Život u dvoje donosi dosta izazova, ali ukoliko su obe strane voljne da sarađuju i ako su temelji odnosa ljubav, poštovanje, težnja da se ostvari skladan odnos, svi izazovi se daleko lakše prevazilaze. S druge strane, parovi nekada nesvesno ostaju u toksičnim odnosima koji nikako ne mogu biti dobri ni za jednu stranu. Ovo su neke od naznaka toksičnog ponašanja između partnera na kojima se mora dosta raditi, nekada uz pomoć stručnog lica, a nekada je rešenje izazak iz takvog odnosa.
  01-04-2022 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstock/Wavebreak Media Ltd

   

  Vraćanje u prošlost i okrivljivanje partnera za ponašanja iz prošlosti - Svako od nas greši. Nekada se iz pogrešaka može dosta naučiti i unaprediti odnos. Ipak, ukoliko jedan od partnera prethodne greške konstantno koristi kako bi u drugome izazvao osećaj krivice i griže savesti, onda to obično vodi toksičnom odnosu. Ako je nešto bilo u prošlosti, neka tamo i ostane. Ne koristite greške iz prošlosti kako biste emotivno manipulisali partnerom. Ukoliko ste zajedničkim snagama uz ljubav, poštovanje i kompromis prevazišli poteškoće, trebalo bi da budete srećni što ste iz njih izašli jači i pametniji. Ne vraćajte se u prošlost i ne pronalazite u njoj povod za naredne svađe. To stvara konstantnu atmosferu tenzije koja, ukoliko se ne iskomunicira, može samo povećavati frustraciju.

  Pasivno agresivno ponašanje - Jedna od čestih pojava kod toksičnih odnosa u vezama odnosi se na pasivno agresivno ponašanje. Nemojte očekivati da partner čita vaše misli, već uz razgovor objasnite šta je ono što vam stvara nelagodu i poradite na vašem odnosu. Jako je važno shvatiti da se ništa ne podrazumeva, već je potrebno jasno govoriti o svemu onome što vam pričinjava nezadovoljstvo i raditi na rešavanju takvih situacija i ponašanja. Otvorena, ugodna i jasna komunikacija je od krucijalnog značaja za uspeh svakog odnosa. Pasivno agresivno ponašanje ukazuje da se ne osećate sigurno, da postoji nemogućnost da na jasan način izrazite svoje emocije i nezadovoljstva.

  Nesigurnosti i stvaranje konfliktnih situacija - Konstantna tenzija i pronalaženje i najmanjeg razloga da se započne rasprava mogu biti krajnje iscrpljujući i razorni po vezu. Prebacivanje krivice samo na partnera ne vodi stvaranju otvorene komunikacije, naprotiv, to može voditi izbegavanju i negodovanju. Oba partnera bi trebalo jednako da učestvuju u izgradnji odnosa. Razgovarajte sa partnerom o vlastitim nesigurnostima. Imajte i ovo na umu - ne možete nikoga okrivljavati za ono kako ste vi osećate. Vi ste autentična ličnost, kao i vaš partner, sami kontrolišete vaše emocije i uspostavljate granice. Zdrave granice su važne u svakom kvalitetnom odnosu. Ne dopustite i ne očekujte da drugi upravljaju vašim osećanjima i budu odgovorni za njih. Nedostatak zdravih granica i razumevanja za njih vodi nesigurnostima i osećaju nezadovoljstva koje se može manifestovati manipulacijama, ljubomorom, osećajem manje vrednosti...a sve to vodi toksičnim odnosima u kojima trpe oba partnera.

 • Pročitajte i...
  Izgradite poverenje u vezi Izgradite poverenje u vezi

  Za odnos zasnovan na poverenju i ljubavi, potrebno je vremena, kao i zalaganje oba partnera. Poverenje i osećaj lagodnosti da izrazite svoja osećanja i potrebe stiče se uzajamnim razumevanjem i podrškom.

  Male radosti za proslavu ljubavi Male radosti za proslavu ljubavi

  Priredite nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati sa partnerom ili partnerkom! Dan posvetite ljubavi i vremenu provedenom sa voljenom osobom.

  Ponašanja koja vode narušavanju veze Ponašanja koja vode narušavanju veze

  Svaki početak emotivne veze izazovan je za oba partnera, utoliko što predstavlja period međusobnog upoznavanja, prihvatanja i građenja veze.

  Emotivna sigurnost ključ uspeha veze Emotivna sigurnost za uspeh dugoročne veze

  Osećaj pripadnosti, izgrađen na uzajamnom poverenju i ljubavi, jedna je od naznaka odnosa među partnerima koji odlikuje emotivna sigurnosti .

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: