-
Poslednjih 5 pesama
- Željko Joksimović - Crnokosa
- Sergej Ćetković - Dva minuta
- Colonia - Lady Blue
- Neverne Bebe - Uzmi boje
- Magazin - Ako poludim
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Najsočnija ćuretina u vinu!Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.
-
ZdravljeKako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?
Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.
Groznica kod dece: Kako pravilno reagovati i kada je neophodno potražiti pomoć?Povišena telesna temperatura kod deteta često izaziva zabrinutost kod roditelja. Međutim, sama groznica obično nije opasna – to je prirodan način na koji telo reaguje na infekcije.
-
PutovanjaTurističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti
Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.
Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom perioduNajveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.
-
PreporučujemoPrirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore
Ako ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.
Obavezno isključite ove uređaje iz struje pre odlaska na odmor!Mnogobrojni uređaji koji nam svakodnevno olakšavaju život mogu da izazovu strujne udare ako ostanu uključeni, a ujedno doprinose većim računima za struju, što svi nastojimo da izbegnemo tokom odmora. S obzirom na to da nam se bliže zimski odmori obavezno obratite pažnju na ove uređaje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.14 116.96 117.78 CHF 125.20 126.08 126.96 USD 110.15 110.93 111.70
-
Zlatna jesenja krem čorba
Uživajte u neodoljivom ukusu bundeve i čarima jeseni.
17-10-2017 | 15:42 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-maksheb
Sastojci:
- 500 g belog krompira
- 100 g crvenog krompira
- 400 g bundeve
- 150 g sitno seckanog crnog luka
- 3 kašike maslinovog ulja
- 2-3 čena drobljenog belog luka
- 1 struk sitno seckanog celera
- 1/2 l vode
- 3 l bujona od povrća
- 1 dl pavlake za kuvanje
- list lovora
- po kašika sitno seckanog peršuna i lišća celera
- so, biber
- malo ljute mlevene paprikePriprema: Bundevu oljuštite i isecite na sitnije kocke. Obe vrste krompira oljuštite i isecite na kocke, slične veličine kao bundevu. Propržite crni luk na ulju, ali ne sme da izgori. Dodajte isečene bundevu i krompir i propasirani beli luk, propržite kratko pa dodajte sitno sečen struk celera. Nalijte vodom, dodajte bujon, lovorov list, mlevenu papriku, biber i so (ako je potrebno), pa pustite sve da se kuva oko pola sata. Štapnim mikserom malo sameljite povrće, ali bi trebalo da neki komadi ostanu celi. Potom dodajte pavlaku i pustite da se zagreje (ali da ne prokuva). Pred služenje pospite seckanim peršunovim i celerovim lišcem.
-
Pročitajte i...Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Starinska pita sa prazilukomPita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.
Cepkano svinjsko meso!Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
Fenomenalan potaž od celera!Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: