-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Cesarica
- Zdravko Čolić - Šta mi radiš
- Željko Joksimović - Crnokosa
- Djordje Balašević - Pa dobro gde si ti
- Marija Serifovic I Matija Cvek - Pola Sunca
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoZdrava salata sa sirom i jagodama
Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave
Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
Korisni saveti za prevenciju visokog pritiskaVeća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
-
PutovanjaSedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu
U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetiteU Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
-
PreporučujemoRešite se korova na prirodan način
Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Zlatna jesenja krem čorba
Uživajte u neodoljivom ukusu bundeve i čarima jeseni.
17-10-2017 | 15:42 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-maksheb
Sastojci:
- 500 g belog krompira
- 100 g crvenog krompira
- 400 g bundeve
- 150 g sitno seckanog crnog luka
- 3 kašike maslinovog ulja
- 2-3 čena drobljenog belog luka
- 1 struk sitno seckanog celera
- 1/2 l vode
- 3 l bujona od povrća
- 1 dl pavlake za kuvanje
- list lovora
- po kašika sitno seckanog peršuna i lišća celera
- so, biber
- malo ljute mlevene paprikePriprema: Bundevu oljuštite i isecite na sitnije kocke. Obe vrste krompira oljuštite i isecite na kocke, slične veličine kao bundevu. Propržite crni luk na ulju, ali ne sme da izgori. Dodajte isečene bundevu i krompir i propasirani beli luk, propržite kratko pa dodajte sitno sečen struk celera. Nalijte vodom, dodajte bujon, lovorov list, mlevenu papriku, biber i so (ako je potrebno), pa pustite sve da se kuva oko pola sata. Štapnim mikserom malo sameljite povrće, ali bi trebalo da neki komadi ostanu celi. Potom dodajte pavlaku i pustite da se zagreje (ali da ne prokuva). Pred služenje pospite seckanim peršunovim i celerovim lišcem.
-
Pročitajte i...Aromatična, marinirana junetina
Evo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
Tortilja sa piletinom i rukolomNajjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: