Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Psihomodo Pop - Ja volim samo sebe

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Psihomodo Pop - Ja volim samo sebe
  2. Bajaga - Tišina
  3. Nina Badrić - Volim Te, Volim
  4. Laki Pingvini - Pokreni me
  5. Frajle - Fina
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Željko Vasić - Ponedeljak - Mojih 50
  2. 25. septembar - 1 - Dodir noći
  3. 25. septembar - 2 - Dodir noći
  4. 25. septembar - 3 - Dodir noći
  5. Vanja Bulić - Petak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaći ajvar Domaći ajvar

  Priprema zimnice je u punom jeku, a mnoga domaćinstva ovaj perio godine ne mogu ni zamisliti bez ajvara. Pripremite ga u domaćoj radinosti.

  Pileća čorba Pileća čorba

  Ukusna pileća čorba okrepiće vaš organizam.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

  Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

  Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

  Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.76 117.58 118.40
  CHF 108.21 108.97 109.73
  USD 100.01 100.72 101.42
 • Povezani članci
 • Život u izolaciji: Prigrlite ove navike

  Ograničenost kretanja odrazila se i na naše svakodnevne životne navike. Isto tako, možda je baš ovo vreme kada bi trebalo da se posvetite sticanju novih, i fokusirate se na sve ono što ste odlagali dugo vremena uz obrazloženje da za to nemate dovoljno vremena.
  06-04-2020 | 17:58 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstock-Dean Drobot

   


  Većina ljudi zbog trenutne situacije radi od kuće, a evo nekoliko predloga kako sada, shodno novonastaloj situaciji možete isplanirati vaš dan. Usvajanjem ovih navika i ponašanja znatno ćete unaprediti kvalitet vaše svakodnevnice. Pokušajte da ispunite makar neke od dole navedenih stavki.

  Budite se ranije - Rad od kuće vam može pružiti taj luksuz da vreme koje biste proveli u putu ka poslu kompezujete sa malo više sna. Ipak, to vreme možete iskoristiti i tako što ćete se buditi u predviđeno vreme kao i kada ste u redovnim okolnostima odlazili na posao, a stvoriti mali jutarnji ritual koji će podrazumevati kafu ili čaj u tišini, lagane vežbe ili jednostavno planiranje poslovnih obaveza za taj dan bez stresa i žurbe.

  Radite na sebi, ispitajte svoje granice i unapredite vaše dosadašnje iskustvo - Trudite se da višak slobodnog vremena iskoristite tako što ćete raditi na sebi. Sigurno da postoji neki od hobija u kome ste oduvek želeli da se oprobate, da steknete nove veštine ili unapredite znanje iz pojedinih oblasti koje mogu biti vezane za vaš primarni posao ili ne. Postoji veliki broj online kurseva koji su dostupni kao i YouTube editorijali koji vam u tome mogu pomoći. Isplanirajte na koju oblast želite da se fokusirate i započnite program čiji ćete tempo sami odrediti.


  (Foto: Bigstock-Dragon Images)

  Upoznajte bolje sebe - Uzurbana svakodnevnica nam često nije dozvoljavala da se suštinski okrenemo nama samima i zapitamo o krucijalnim potrebama. Šta je trenutno izvor vaše sreće i radosti? Koja je vaša lista prioriteta? Napravite osvrt upravo na vaše trenutne stavove, emocionalni status i okrenite se stvarima koje vas čine srećnima. Napravite retrospektivu dosadašnjeg ponašanja, uporedite sebe pre nekoliko godina ili izvesnog vremenskog perioda i uočite u kolikoj meri ste napredovali u svom emotivnom, profesionalnom, društvenom i prvatnom? Koliko ste vremena posvetili svim onim sitnicama koje vam pričinjavaju ličnu satisfakciju i od suštinskog su značaja za lični razvoj?

  Hranite se zdravije - Ovo je trenutak u kome ne možete više kao izgovor uzimati činjenicu da "nemate vremena da sami kod kuće pripremite vaš obrok", stoga, ovo je sjajan period da se konačno okrenete zdravijoj ishrani koja će ne samo ojačati vaš imunitet, već će i postati vaš način ishrane na duže staze.

  Kupujte pametnije - Preventivno ponašanje nalaže da se u supermarkete ne odlazi svakodnevno, što vas ujedno stavlja pred izazov da unapred i pametno isplanirate vašu narednu kupovinu. Ovo je sjajan način ne samo da dobro promislite šta je ono što vam je zaista potrebno, već i način da uštedite.

  Hranite ne samo baš stomak, već i duh - Vreme u izolaciji iskoristite za rad na svim onim stvarima koje mogu doprineti vašem duhovnom rastu, samim tim, zdravim emocijama, jačanju pozitivnog raspoloženja i pogleda na svet. Čitajte, gledajte filmove, meditirajte, negujte empatiju i budite solidarni. Ukoliko ste u mogućnosti, ponudite pomoć ljudima iz komšiluka za koje znate da im je potrebna.

  Održavajte kontakte sa dragim ljudima - Fizička udaljenost ne mora značiti prekid svakog kontakta. Danas putem savremene tehnologije i brojnih društvenih mreža i platformi, svakodnevno možete biti u kontaktu sa dragim osobama. Zarad očuvanja pozitvnog raspoloženja, to je čak i preporučljivo u ovakvim situacijama. Ko kaže da kafa sa roditeljima, najboljom prijateljicom nije moguća? Ugovorite vreme, skuvajte omiljeni napitak i uživajte u video pozivima. 

 • Pročitajte i...
  Male dnevne sreće za lepši život Male dnevne sreće za lepši život

  U vrtlogu dnevnih obaveza često se ne fokusiramo na ona mala zadovoljstva koja umnogome mogu ulepšati dan, učiniti da predahnemo, opustimo se i poklonimo sebi nekoliko minuta sreće.

  Unapredite kvalitet života Unapredite kvalitet života

  Čovek nikada ne bi trebalo da odustane od rada na sebi, kao i da sebi postavlja nove izazove i ispunjenje ciljeva. Ovo su neki od koraka koje možete preduzeti u određenom vremenskom periodu kako biste napravili pozitivne promene u životu.

  Kako da budete produktivniji? Kako da budete produktivniji?

  Pandemija koronavirusa odražila se i naše životne navike. Mnogi su svoj posao preneli u svoje domove, neki su napravili pauzu i polako se vraćaju svojim radnim mestima, a sve navedeno se odrazilo i na našu promenu dnevne rutine. Donosimo vam nekoliko saveta kako da budete produktivniji.

  Kendal Džener o izležavanju i novogodišnjim odlukama Kendal Džener o izležavanju i novogodišnjim odlukama

  Kendal Džener snimila je promotivni video za Calvin Klein i njihovu serijal In Bed With...

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: