Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Djavoli - Suncan dan

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djavoli - Suncan dan
    2. Željko Joksimović - Žena za sva vremena
    3. EKV - Par godina za nas
    4. Moby Dick - Ljubomoran
    5. Haustor - Moja prva ljubav
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Nađa Dulić - Utorak - Mojih 50
    2. 28. april - 1 - Dodir noći
    3. 28. april - 2 - Dodir noći
    4. 28. april - 3 - Dodir noći
    5. Nađa Dulić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir sa slaninom i belim lukom Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Zdravlje
    Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju

    Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.

    Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement? Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?

    Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.

  • Putovanja
    Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati! Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!

    Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.

    Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine

    Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!

  • Preporučujemo
    Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja

    Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.

    Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru

    Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 124.22 125.10 125.97
    USD 102.31 103.04 103.76
  • Povezani članci
  • Zapečeno povrće

    Povrće pripremljeno na ovakav način može se poslužiti kao glavno jelo. Zdrav ručak, bogat vitaminima.




    13-05-2016 | 12:30 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Lilyana Vynogradova



    Sastojci:

     - 1 kašika senfa
     - sok od pola limuna
     - 1 kašičica žutog šećera
     - 1 šolja maslinovog ulja
     - 2 čena belog luka
     - 1 i po kašičica aleve paprike
     - sveže bilje (da vam stane u šaku) ruzmarin, bosiljak, majčina dušica, peršun, luk vlašac
     - so i biber

    Priprema: Zagrejte rernu na 220 stepeni. Pripremite povrće koje ste odabrali. Uz pomoć ručnog blendera izmiksujte sastojke za marinadu: maslinovo ulje, sveže bilje, alevu papriku, 2 čena belog luka, kašiku senfa, sok od pola limuna, 1 kašičicu žutog šećera, so i biber. Stavite sve povrće u veliku posudu i prelijte ga marinadom.
    Ova količina marinade je dovoljna za oko 1 kg povrća. Ako želite da napravite veću količinu, podesite količinu sastojaka za marinadu u skladu s količinom povrća. Izmešajte rukama da sve povrće bude obloženo marinadom.
    Stavite povrće u pleh da bude u jednom sloju. Prebacite u rernu u pecite oko 20 minuta. Povrće bi trebalo da bude zlatne boje, čvrsto i pomalo hrskavo.

  • Pročitajte i...
    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

    Dagnje Špagete sa dagnjama

    Divno mediteransko jelo koje nas uvodi u period lepšeg i toplijeg vremena.

    Ideja za ručak: Ćuretina u vinu Ideja za ručak: Ćuretina u vinu

    Ako ne pripremate ćuretinu dovoljno često postoji velika verovatnoća da će vas ovaj recept oduševiti. Ovako spremljena ćuretina izuzetno je sočna i aromatična...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: