-
Poslednjih 5 pesama
- Jadranka Stojaković - Sve smo mogli mi
- Željko Samardžić - Pokazi mi sta znas
- Moby Dick - Ljubomoran
- Piloti - Kao Ptica Na Mom Dalnu
- Riblja čorba - Dobro jutro
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Pravilan način sedenja
Ukoliko vaša profesija podrazumeva dugo sedenje za računarom, ili generalno dosta vremena provodite u sedećem položaju, pored vežbi istezanja ili laganog hoda, veoma je važan i pravilan način sedenja, odnosno postavljanja tela u adekvatan položaj.
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
-
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Neka zamiriše na proleće!
Ljubitelji osveživača za dom, proleće mogu osetiti u svojoj kući i pre njegovog datumskog dolaska pomoću neodoljivih osveživača napravljenih u domaćoj radinosti.
Trik za domaćinstvo: Evo kako možete očistiti odvod od sudopere
Odvod od sudopere preventivno je poželjno očistiti s vremena na vreme, kako ne bi došlo do zapušavanja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.52 117.34 118.16 CHF 117.86 118.69 119.52 USD 107.76 108.52 109.28
-
Zapečeni krompir sa kajmakom
Predlog jela za prave gurmane.
28-08-2018 | 15:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock/mizina
Sastojci:
-3 srednja krompira
- 1 čen belog luka
-200 ml pavlake za kuvanje
-100gr kajmaka
- susam, bosiljak, so, biberPriprema: Očistiti krompiri i iseći na tanje kriške ili kružiće. Smestiti ga u dublju posudu, posoliti i izmšati sa izrendanim ili izgnječenim belim lukom. Sve zajedno istresti u posudu za pečenje. Preliti pavlakom i staviti foliju. Peći pola sata na 180 stepeni. Izvaditi iz rerne, skinuti foliju i posuti kajmakom. Preko njega dodati ostatak začina i ponovo peći bez folije oko 15 minuta.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: