-
Poslednjih 5 pesama
- Nina Badrić - Znam te ja
- Zana - Mladicu moj
- Parni Valjak - Ljubavna
- Jadranka Stojaković - Sve smo mogli mi
- Željko Samardžić - Pokazi mi sta znas
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Pravilan način sedenja
Ukoliko vaša profesija podrazumeva dugo sedenje za računarom, ili generalno dosta vremena provodite u sedećem položaju, pored vežbi istezanja ili laganog hoda, veoma je važan i pravilan način sedenja, odnosno postavljanja tela u adekvatan položaj.
Zdrav tanjir: Izbalansirajte unos namirnica
Ukoliko polažete pažnju na količinski i sadržajni unos hrane na dnevnom nivou, možete isprobati tehniku tzv. zdravog tanjira.
-
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Neka zamiriše na proleće!
Ljubitelji osveživača za dom, proleće mogu osetiti u svojoj kući i pre njegovog datumskog dolaska pomoću neodoljivih osveživača napravljenih u domaćoj radinosti.
Trik za domaćinstvo: Evo kako možete očistiti odvod od sudopere
Odvod od sudopere preventivno je poželjno očistiti s vremena na vreme, kako ne bi došlo do zapušavanja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.52 117.34 118.16 CHF 117.86 118.69 119.52 USD 107.76 108.52 109.28
-
Zapečeni brokoli sa sirom
Ukusan obrok koji se lako priprema.
11-03-2019 | 15:34 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- chiociolla
Sastojci:
- 500 g brokolija
- 1,5 dl maslinovog ulja
- 200 g sitnog sira
- 3 jaja
- biljni začin, so, biber
- 100 gr kačkavalja
- 50 gr plavog siraPriprema: Brokoli oprati i skuvati u posoljenoj vodi. Potom ga staviti u posudu za pečenje, dodati ulje, zalčine i sitan sir, jaja i sve promešati. Zagrejati rernu na 220 C i zapeći 10 minuta, a onda dodati kačkavalj i plavi sir i peći jos 10 minuta.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: