-
Poslednjih 5 pesama
- Jakarta - Pozovi Me
- Hari Mata Hari - Gdje Li Si Sada Ljubavi
- Prljavo Kazalište - Mi plešemo
- Zdravko Čolić - Moja draga
- Film - Pjevajmo do zore
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Čorba od karfiola
Ukoliko ste ljubitelj jela od povrća, čorba od karfiola može biti deo vašeg glavnog obroka.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
Neodoljiva uskršnja dekorativna pakovanja
Pakovanje poklona može biti inspirativno, pogotovo ukoliko je reč o darivanju povodom obeležavanja praznika. Tematsko pakovanje poklona može postati način da se kreativno izrazite i malim pažnjama dragim ljudima pokažete naklonost i ljubav.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.46 117.28 118.10 CHF 119.81 120.66 121.50 USD 108.44 109.21 109.97
-
Zapečene punjene jabuke
Neodoljiv spoj jabuka i cimeta neka zamiriše i u vašoj kuhinji.
22-12-2021 | 13:34 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock/ nikolayUkraine
Sastojci:
- jabuke srednje veličine
- 3-4 supene kašike meda
- 100 gr mlevenih oraha
- 50 gr melevnog lešnika
- cimet
- 50 gr suvog grožđa
- šlag/sladoledPriprema: Jabuke oprati i izvaditi sredinu. Pomešati orahe, lešnik, med, cimet i suvo grožđe i dobijenom smesom napuniti jabuke. U posudu za pečenje postaviti papir za pečenje, jabuke i po želji premazati sa malo putera, te peći u zagrajanoj rerni do 20 minuta. Šlag ili sladoled postaviti pre služenja na vrh zapečene jabuke. Po želji dodatno posuti melevne orahe i cimet.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: