-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Ispod moga pramca
- Zabranjeno Pušenje - Zenica blues
- Kiki Lesendrić - Te noci smo se potukli zbog nje
- Djavoli - Dolazi ljubav
- Kerber - Kad ljubav izda
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Voćni sufle
Kremast, sočan i ukusan desert oduševiće svakoga kome ga poslužite.
03-11-2016 | 13:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/denisfilm
Sastojci:
- 1 l jogurta
- ½ l slatke pavlake za šlag
- 300 g šećera u prahu
- 3 vanilin šećera
- 1,5 limuna – sok
- 14 listića želatina
Fil od šumskog voća:
- 300 gr šumskog voća
- šećer u prahu
- 1 vanilin šećer
- gustinPriprema: U jednu posudu izmešajte jogurt, šećer i vanilin šećer, a u drugoj umutite slatku pavlaku za šlag. Želatin rastopite u hladnoj vodi. Kada omekša, ocedite od vode, pa dodajte malo slatke pavlake za kuvanje te rastopite na laganoj vatri. Iscedite limunov sok. U posudu s jogurtom dodajte slaku pavlaku i lagano promešajte. Uz lagano mešanje, postepeno dodajte rastopljen želatin. Na kraju dodajte isceđen limunov sok i promešajte. Premestite u posudu i stavite u frižider da se stegne. Fil od šumskog voća - šumsko voće sa malo vode i oba šećera prokuvajte, ostavite da se ohladi, pa servirajte.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: