-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Priča o Vasi Ladačkom
- Crvena jabuka - Nekako S Proljeca
- Jelena Tomašević - Kosava
- Djavoli - Dani ljubavi
- Oktobar 1864 - Denis
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Musaka sa pire krompirom
Musaka je mnogima od nas jedno od omiljenijih jela. Ako volite sočniju varijantu musake, pripremite je sa pire krompirom. Po želji, na kraju možete je posuti starim sirom ili trapistom za dodatni šmek.
Starinski kolač sa šljivama
Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...
-
Zdravlje
Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak?
Veliko istraživanje, predstavljeno na sastanku Američkog društva za ishranu u Bostonu, otkrilo je da su učesnici koji su konzumirali više od pola kašike maslinovog ulja dnevno smanjili rizik od smrti usled demencije za 28 procenata u poređenju sa onima koji nikada ili retko koriste maslinovo ulje.
Pet svakodnevnih navika u kuhinji koje vas nesvesno udaljavaju od zdrave ishrane
Male promene u načinu pripreme hrane mogu značajno poboljšati nutritivnu vrednost vaših obroka.
-
-
Putovanja
Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva
Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.
Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu
Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.
-
Preporučujemo
Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora
Vreme je da jednom zauvek razrešimo dilemu: koliko dugo mleko zaista može da stoji? Neki tvrde da je bezbedno i nekoliko dana nakon isteka roka, dok drugi smatraju da ga treba baciti čim ga otvorite. Pa, gde je istina?
Kako sprečiti kondenzaciju na prozorima i pojavu buđi uz pomoć sode bikarbone?
Dolaskom hladnijih dana, mnogi primete kapljice vode koje se nakupljaju na prozorima klasičan znak kondenzacije. Ovaj problem najčešće se javlja od kraja septembra do aprila, kada je razlika između spoljne i unutrašnje temperature najveća, a vazduh u zatvorenom prostoru previše vlažan.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 125.02 125.91 126.79 USD 100.36 101.07 101.77
-
Večeras dočekujemo zimu!
Danas, u sredu 21. decembra, u 22 časa i 36 minuta, stanovnici severne Zemljine polulopte dočekuju zimu.
21-12-2022 | 14:24 | Autor/Izvor: Naxi media-wikipedia
Foto: Bigstock-Avalepsap
Početak zime vezuje se za kratkodnevnicu, odnosno dan u kome je obdanica najkraća, a noć najduža.
Zima na severnoj Zemljinoj polulopti traje deo decembra, ceo januar, februar i deo marta, a na južnoj deo juna, ceo jul, avgust i deo septembra.
Dolazak zime, vezuje se i za prazničnu sezonu, koja u našim krajevima započinje obeležavanjem brojnih slava, dolaskom Nove godine, proslave Božića i Pravoslavne Nove godine.
Obeležite dolazak novog godišnjeg toplim napitkom, uz film, omiljenu muzičku listu ili šetnju parkom, a tokom narednog perioda iskoristie najlepše od zime! -
Pročitajte i...
Provereni trikovi za topliji dom tokom zime!
Iako su temperature trenutno visoke za ovo doba godine, svi znamo da će zima doći veoma brzo. Uopšte nije na odmet da se već pripremimo za hladnije dane i zapamtimo neke trikove koji će naš dom učiniti toplijim.
Razmazite sebe ove zime
Ove zime, odvojte vreme za sebe, i pored privatnih i poslovnih obaveza, posvetite se vlastitoj sreći, napredovanju, prosperitetu i odmoru.
Počela je zima!
Danas, 21. decembra u 11 časova dočekali smo početak zime, a promenu godišnjeg doba prati još jedan interesantan položaj planeta.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: