-
Poslednjih 5 pesama
- Tijana Dapčević - Negativ
- Arsen Dedić - Sve što znaš o meni
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
- Idoli - Radostan dan
- Massimo i Neno - Zar vise nema nas
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Vanilice sa marmeladom
Napravite ukusne vanilice i praznične dane provedite uz odmor i ovaj neodoljiv desert.
01-01-2018 | 10:05 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Green Art Photography
Sastojci:
- 180 g margarina
- 1 jaje
- 1 žumance
- rendana kora jednog limuna
- 200 g šećera
- 350 g brašna
- šećer u prahu
Za fil:
200 g marmelade od malinePriprema: Umutiti margarin sa jajima, dodati šećer i koru limuna, pa sve zajedno umutiti mikserom. Dodavati brašno, pa rukom umesiti testo. Podeliti testo na dva dela, formirati loptice i ostaviti ih u frižideru bar pola sata. Oklagijom rastanjiti testo na 3-4 mm debljine, pa modlom vaditi željene oblike. Ređati ih u pleh obložen papirom za pečenje. Peći u zagrejanoj rerni na 200 C oko 7-8 minuta (treba da ostanu bele).Ispečene i ohlađene spajati marmeladom. Dekorisati šećerom u prahu.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: