Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Merlin - Ja sam na te naviko

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Merlin - Ja sam na te naviko
    2. Bajaga - Vesela Pesma
    3. Vlado Georgiev - Navika
    4. Alisa - U senci divljeg kestena
    5. Parni Valjak - Suzama se vatre ne gase
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 10. septembar - 1 - Dodir noći
    2. 10. septembar - 2 - Dodir noći
    3. 10. septembar - 3 - Dodir noći
    4. In memoriam - Bora Đorđević - utorak - Mojih 50
    5. 9. septembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Domaća pita sa višnjama Domaća pita sa višnjama

    Kišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.

    Fantastična salata sa piletinom Fantastična salata sa piletinom

    Iskoristite kišne dane da sebe obradujete ukusnim, a jednostavnim obrokom.

  • Zdravlje
    Bundeva: Favorit sezone koji jača naš imunitet Bundeva: Favorit sezone koji jača naš imunitet

    Sledeći put kada budete u prodavnici, obavezno uzmite jednu ili dve bundeve. Poput promenljivog lišća i vremena, ovo je savršena prilika da svojoj ishrani dodate malo raznolikosti.

    Sindrom eksplodirajuće glave: Šest znakova na koje treba obratiti pažnju! Sindrom eksplodirajuće glave: Šest znakova na koje treba obratiti pažnju!

    Istraživanja pokazuju da je jedna od tri osobe u svetu doživela "sindrom eksplodirajuće glave" (exploding head syndrome/ESH), poremećaj spavanja poznat kao parasomnija.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Malbork: Posetite najveći zamak na svetu! Malbork: Posetite najveći zamak na svetu!

    Zamak Teutonskog reda u Malborku, poznat i kao Malbork zamak (poljski: Zamek w Malborku, nemački: Ordensburg Marienburg), predstavlja impresivan kompleks iz 13. veka smešten u gradu Malbork, Poljska. To je najveći zamak na svetu po površini i jedno od UNESCO-ve Svetske baštine.

    Preporuka lokalca: Vodič kroz 11 najlepših italijanskih gradova Preporuka lokalca: Vodič kroz 11 najlepših italijanskih gradova

    Italija je dom nebrojeno mnogo prelepih mesta, od planinskih predela sa izvanrednim skijalištima do primorskih gradova i ostrva na kojima možete uživati u mediteranskom suncu. Naravno, negde morate početi — a Italija je dom nekih od najlepših i najfascinantnijih gradova na svetu koje bi svi trebalo da posete bar jednom u životu.

  • Preporučujemo
    Kako da uklonimo mrlje od crvenog vina uz pomoć kuhinjskih sastojaka? Kako da uklonimo mrlje od crvenog vina uz pomoć kuhinjskih sastojaka?

    Fleke od crvenog vina zaista deluju kao nešto što nije moguće rešiti, ali zaista ne treba da brinete jer je moguće da uklonite ove fleke i to samo uz pomoć regularnih kuhinjskih sastojaka.

    Najbolji način da vaš srebrni nakit zablista! Najbolji način da vaš srebrni nakit zablista!

    Mnogi od nas nose nakit svakodnevno, ali malo ko se zapravo seti da ga redovno očisti i održava. Izgleda da je veoma mali procenat ljudi koji redovno brinu o higijeni i izgledu svog nakita, iako je to ključ za njegovo dugovečno očuvanje i sjaj.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.20 117.02 117.84
    CHF 124.72 125.60 126.48
    USD 105.19 105.93 106.67
  • Povezani članci
  • Uskršnji popcakes

    Ne samo da divno izgledaju, već su i neodoljivo ukusni!




    27-04-2016 | 13:57 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/badmanproduction

     

    Sastojci:

    - 2 komada jaja
    - 10 kašika brašna
    - 4 kašike vode
    - 4 kašike ulja
    - 7 kašika šećera
    - 1 kašika kakaa
    - 1 vanilin šećer
    - 1 prašak za pecivo
    - 3 kašike Nutelle
    - 1 kašika mleka
    - 100gr čokolade za kuvanje
    - 80 gr margarina
    - šarene mrvice ili nešto drugo za ukrašavanje
    - štapići za ražnjiće
    - stiropor

    Priprema: Odvojite žumance od belanaca i umutite ih mikserom sa šećerom i vanilin šećerom, pa dodajte ulje, vodu, brašno, prašak za pecivo i kakao. Od belanaca napravite čvrst sneg i u njega dodajte smesu sa žumancima. Izlijte u pleh i stavite da se peče 15 minuta na 180 stepeni. Kad se biskvit ohladi izmrvite ga prstima, dodajte Nutellu i mleko i izmiksajte dok se sastojci ne sjedine. Od dobijene smese napravite željene oblike (jaja, zeke) i poslažite na papir za pečenje, kako se ne bi lepile. Da bi pripremili glazuru, margarin treba otopiti na vatri i dodati mu čokoladu polomljenu na kockice, kao i 2-3 kapi ulja za sjaj. Štapiće za roštilj umočite u glazuru, zabodite u oblike koje ste napravili i stavite u frižider na 15 minuta. Glazura ovde ima ulogu lepka između kuglice i štapića. Kada su se kuglice stegle, umočite jednu po jednu u glazuru i okrećite štapić nad posudom sa glazurom kako bi se višak čokolade ocedio. Forme koje ste napravili uvaljajte u šarene mrvice ili dekorišite po svojoj volji.

  • Pročitajte i...
    visnje Domaća pita sa višnjama

    Kišni dani nas prosto mame da popodne provedemo uz knjigu, čaj i naravno uz neki poseban desert, a trenutno ništa lepše ne možemo da zamislimo od domaće pite sa višnjama.

    Torta Savršena torta sa keksom i malinama

    Za srećan polazak u školu pripremite deci ovu fantastičnu, kremastu tortu koju će obožavati cela porodica.

    Kolač Savršena Jafa torta

    Donosimo vam recept za omiljenu tortu cele porodice.

    Knedle sa šljivama Čuvene knedle sa šljivama

    Predstavljamo starinski recept za poslasticu koja nikada neće izaći iz mode.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: