-
Poslednjih 5 pesama
- Galija - Digni ruku
- Tajči - Halde Da Ludujemo Ove Noci
- Osvajači - Mozda nebo zna
- Ana Stanić - Sama
- Merlin - Zar Je to Sve sto je ostalo
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTart sa čokoladom i malinama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSve prednosti vitamina C
Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.
Sok koji može da vam pomogne u snižavanju krvnog pritiskaVerovatno nikada ne biste pomislili da sok može da vam pomogne u snižavanju povišenog pritiska, ali sada možete da razmotrite ovu opciju.
-
PutovanjaProduženi vikend: Četiri mesta koja bi trebalo da posetite u Srbiji
U potrazi za avanturom često biramo destinacije van naše zemlje, dok mnoga mesta koja su nam blizu ostaju nedovoljno istražena... Savršen odmor moguće je organizovati samo ako se malo udaljite od grada ili posetite deo države u koji nikad niste kročili.
Pet najboljih evropskih nacionalnih parkova: Da li vam se dopada ovaj izbor?Travel novinarka britanskog medija The Guardian Rejčel Dikson izdvojila je pet najboljih evropskih nacionalnih parkova, a vi svakako proverite da li vam se njen izbor dopada.
-
PreporučujemoUklonite fleke sa kuhinjskih krpa uz pomoć ovog recepta
Kuhinjske krpe najčešće i nakon pranja u mašini za veš na najvišoj temperaturi ostaju sa flekama i zato vam je neophodan trik uz pomoć kojeg ćete uvek uspeti da se izborite sa dosadnim mrljama.
Napravite lopticu od folije i ubacite je u mašinu za pranje sudovaOtkrili smo genijalan trik koji se deli društvenim mrežama, a verovatno vam nikada ne bi pao na pamet.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 118.79 119.63 120.47 USD 108.49 109.25 110.02
-
Uskršnje pečenje
Napravite ukusno uskršnje pečenje.
14-04-2023 | 10:16 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-zefirchik06
Sastojci:
- 1 kg svinjskog buta u komadu
- 1 crni luk
- 4 čena belog luka
- 2 kašičice soli
- 1 kašičica biljnog začina
- ruzmarin
- peršun
- 1/2 kašičice crvene mlevene slatke paprike
- 1 dl ulja
- 2 dl vode
- kilogram krompiraPriprema: Meso dobro oprati, osušiti i natrljati belim lukom, solju, začinima i mlevenom paprikom. Ostaviti ga tako oko 2 sata u frižideru. Za to vreme očistiti i iseći krompir. U posudu za pečenje sipati ulje, staviti meso obloženo listićima luka, krompirom. Dodati ruzmarin i peršun. Zaliti ga kipućom vodom i ostaviti na 200 stepeni sa poklopcem sat vremena. Nakon toga meso peći još sat vremena uz povremeno prelivanje sokom od pečenja. Kada je meso gotovo, izvaditi ga, iseći i služiti toplo.
-
Pročitajte i...Testenina sa tikvicama i slaninom
Ako nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
Aromatična, marinirana junetinaEvo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: