-
Poslednjih 5 pesama
- Josipa Lisac - Noćna ptica
- Sergej Ćetković - Ako te nije pronašla ljubav
- Zabranjeno Pušenje - Djevojcice kojima mirise koza
- Zdravko Čolić - Čija je ono zvijezda
- Aleksandra Radović - Ljubavi Moja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoNajukusnije lovačke šnicle
Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
Zdrava salata sa sirom i jagodamaOva salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdraveJagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
-
PutovanjaKrakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada
Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
Sedam sjajnih razloga da posetite BratislavuU Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
-
PreporučujemoPravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta
Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.
Rešite se korova na prirodan načinProleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Uskršnja pogača
Napravite pogaču koja će se naći na vašoj uskršnjoj trpezi.
05-04-2018 | 10:32 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-klerik78
Sastojci:
- 3 dcl mlake vode
- 1 kašika suvog kvasca
- 1 kašičica šećera
- 2 dcl jogurta
- 4 kašike ulja
- 1,5 kašičica soli
- 100 gr kukuruznog brašna
- 100 gr raženog brašna
- 500 gr pšeničnog belog brašna
- 100 gr putera ili margarina
- 60 gr suncokreta, lana, susamaPriprema: U 3 dcl mlake vode staviti 1 kašiku kvasca i 1 kašičicu šećera, ostaviti tako 5 minuta pa dodati, ulje, jogurt, so, kukuruzno, raženo i pšenično brašno. Zamesiti testo, dobro izraditi i ostaviti da nadolazi. Kada nadođe, testo staviti na radnu površinu posutu brašnom, izraditi i podeliti na 3 dela. Sva tri dela razvaljati u traku dužine 70 cm i širine 15 cm. Premazati ih istopljenim puterom i uplesti kao pletenicu i saviti u krug. Posuti semenkama, ostaviti 30 minuta i posle peći na 170 stepeni 40-ak minuta.
-
Pročitajte i...Uskrs sa najmlađima
Provedite Uskrs u krugu porodice i dragih ljudi, te osmislite interesantan sadržaj za decu koji će ih uključiti u pripremanje praznika i praznovanje. Stvorite sa njima divne uspomene, posvetite im se, uživajte u igri i vremenu provedenom sa njima.
Radno vreme pijaca za vaskršnje praznikeJavno komunalno preduzeće Beogradske pijace najavljuje da će sve pijace koje posluju u sastavu ovog preduzeća, u petak, subotu i ponedeljak 14, 15. i 17. aprila, raditi po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova, navodi se na sajtu beograd.rs.
Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme vaskršnjih i prvomajskih praznikaPrema odredbama Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda, privredni subjekti koji obavljaju ove delatnosti radiće prema izmenjenom rasporedu za vaskršnje i prvomajske praznike, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu, navodi se na sajtu beograd.rs .
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: