Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Poslednja igra leptira - Umiru Jeleni

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Poslednja igra leptira - Umiru Jeleni
    2. Parni Valjak - Romanca
    3. Nina Badrić - Ono Kad
    4. Osvajači - S' kim cekas dan
    5. Crvena jabuka - Volio Bih da Si Tu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tijana Bogićević - Četvrtak - Mojih 50
    2. 25. jun - 1 - Dodir noći
    3. 25. jun - 2 - Dodir noći
    4. 25. jun - 3 - Dodir noći
    5. Tijana Bogićević - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pileći kari gulaš Pileći kari gulaš

    Ako ste ljubitelj ovog začina i volite da eksperimentišete isprobajte ovaj recept. Jedna od prednosti ovog jela je i to što se mnogo brže sprema od junećeg gulaša.

    Osvežavajući kolač sa borovnicama! Osvežavajući kolač sa borovnicama!

    Ako tražite lagan i brz desert koji mora da vas osveži, ovaj krem kolač sa borovnicama je savršen izbor. Priprema se bez pečenja, od samo nekoliko sastojaka i zato je idealna poslastica za vrele, letnje dane.

  • Zdravlje
    Vitiligo izbliza: Sve što treba da znate o stanju koje može uticati na život Vitiligo izbliza: Sve što treba da znate o stanju koje može uticati na život

    Vitiligo je stanje koje se na prvi pogled prepoznaje – bele mrlje na koži koje se izdvajaju od ostatka tena. Međutim, iza te neobične pojave krije se složena priča o telu koje reaguje na sopstvene ćelije, a ponekad i o čoveku koji mora da nauči da prihvati svoju jedinstvenost.

    Jedini naučno potvrđen način da izgubite salo sa stomaka! Jedini naučno potvrđen način da izgubite salo sa stomaka!

    Saveta o tome kako se rešiti viška oko struka ima na pretek – ali koliko njih je zapravo tačno? Reklame su pune obećanja: „Jedan jednostavan trik istopiće salo sa stomaka“, „Pretvorite telo u peć i sagorite višak masnoće ovom dijetom“, „Do trbušnjaka iz snova za samo pet minuta vežbanja“. Ali koliko bi zapravo trebalo da budemo skeptični prema ovakvim tvrdnjama? I šta nauka zaista kaže o gubitku sala sa stomaka?

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Zlatibor: Planina koju volimo tokom zime, ali i tokom leta! Zlatibor: Planina koju volimo tokom zime, ali i tokom leta!

    Zlatibor je pored Kopaonika jedna od najpopularnijih planina u Srbiji. Pravi je dragulj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora, a interesantno je da popularnost Zlatibora ne jenjava ni leti jer ovo turističko mesto zaista ima mnoštvo sadržaja koje može da ponudi.

    Ovo je zvanično najprijateljskiji grad za decu u Evropi Ovo je zvanično najprijateljskiji grad za decu u Evropi

    Pariz je već poznat kao Grad svetlosti i Grad ljubavi, a sada može da se pohvali i novom titulom – najprijateljskijeg grada za decu, prema istraživanju kampanje Clean Cities. Možda to ne zvuči jednako romantično kao njegovi prethodni nadimci, ali ovo priznanje se temelji na konkretnim podacima i ozbiljnom urbanističkom planiranju koje u centar pažnje stavlja decu.

  • Preporučujemo
    Tri načina za lako čišćenje mikrotalasne pećnice Tri načina za lako čišćenje mikrotalasne pećnice

    Čišćenje mikrotalasne pećnice može biti brzo i jednostavno uz prave trikove – bez upotrebe jakih hemikalija i napornog ribanja. Donosimo tri efikasna metoda koja koriste sastojke koje već imate kod kuće.

    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.21 118.03
    CHF 123.92 124.80 125.67
    USD 99.64 100.34 101.04
  • Povezani članci
  • Ukusno pečenje u domaćoj radinosti

    Ukoliko ste ljubitelj mesa, onda ćete uživati u ovako pripremljenom prazničnom pečenju.




    31-12-2018 | 12:51 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- vaaseenaa

     

    Sastojci:

     

    - 1 kg svinjski but u komadu
    - 1 crni luk
    - 4 čena belog luka
    - 2 kašičice soli
    - 1 kašičica vegete
    - 1/2 kašičice crvene,mlevene,slatke paprike
    - 1 dl ulja
    - 2 dl vode
    - 3 dl belog vina
    - senf

     

    Priprema: Meso dobro operite pa osušite i natrljajte belim lukom,solju,vegetom i sitnom paprikom. Po želji natrljajte i ruzmarin. Tako obradjeno meso sotavite da odstoji najmanje 2h u frižideru.U posudu sa poklopcem sipajte ulje,stavite meso obloženo listićima luka,još malo posolite i dodajte naseckan peršun. Zalijte ga kipućom vodom i stavite na 200 stepeni sa poklopcem sat vremena. Posle tog vremena dodajte vino is manjite na 180 stepeni. Meso pecite još sat vremena,povremeno ga prelivajte sokom od pečenja. Pred kraj pečenja meso otkriti i poprskati prstima sa hladnom vodom da se dobije rumena korica. Kad je meso gotovo,izvadite ga,isecite a saft od pečenja procedite pa dodajte malo senfa,možda pavlake,kako volite i poslužite.

     

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: