Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Van Gogh - Neko te ima nocas

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Van Gogh - Neko te ima nocas
    2. Sergej Ćetković - Kofer
    3. Zdravko Čolić - Zvao sam je Emili
    4. Eva Braun - Sasvim obican dan
    5. Haustor - Moja prva ljubav
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tijana Bogićević - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 20. jun - 1 - Dodir noći
    3. 20. jun - 2 - Dodir noći
    4. 20. jun - 3 - Dodir noći
    5. Nemanja Radošević - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Punjeni paradajz sa sirom i spanaćem Punjeni paradajz sa sirom i spanaćem

    Ako tokom ovih toplih dana tražite brz, zdrav i ukusan obrok koji se lako priprema, punjeni paradajz sa sirom i spanaćem je pravi izbor.

    Pljeskavice od pasulja Pljeskavice od pasulja

    Ako vam je možda dosadilo meso i žudite za nekim novim ukusima ovo je sjajna opcija za letnji ručak koji je ujedno i pun proteina.

  • Zdravlje
    Sezona borovnica: Pretpostavka je da je ovo najzdravije voće Sezona borovnica: Pretpostavka je da je ovo najzdravije voće

    Izuzetno su ukusne, pa su sastavni deo različitih kolača, a često se preporučuju i kao dodatak ovsenoj kaši. Pored toga što su izuzetnog ukusa, borovnice su verovatno najzdravije voće koje možete da konzumirate.

    Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce? Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce?

    Vremenske prilike mogu igrati značajnu ulogu u pogoršanju određenih zdravstvenih stanja. Visoke temperature i velika vlažnost vazduha posebno su rizični za osobe sa povišenim krvnim pritiskom i srčanim oboljenjima.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo je zvanično najbolja evropska zemlja za ravnotežu između posla i privatnog života Ovo je zvanično najbolja evropska zemlja za ravnotežu između posla i privatnog života

    Bez obzira na to da li volite da radite punom parom ili više cenite svoj mir, jedno je sigurno – svima je potrebna zdrava ravnoteža između poslovnog i privatnog života. Dobar balans nije luksuz, već ključan faktor za mentalno i fizičko zdravlje.

    Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke

    Novinari prestižnog magazina Travel + Leisure zanimalo je kako najbolje doživeti Firencu, a odgovore su potražili kod onih koji ovaj grad najbolje poznaju - lokalaca. Od remek-dela renesanse do radionica za pravljenje paste i neodoljivog gelata, evo šta stanovnici ovog neverovatnog grada preporučuju da nikako ne propustite prilikom posete toskanskoj prestonici.

  • Preporučujemo
    Prirodna zamka za komarce: Efikasno rešenje bez hemikalija! Prirodna zamka za komarce: Efikasno rešenje bez hemikalija!

    Umesto da posežete za jakim hemijskim sprejevima koji često neprijatno mirišu i nisu idealni za korišćenje u zatvorenom prostoru, postoji jednostavno i bezbedno rešenje koje možete primeniti odmah - uz pomoć sastojaka koje već imate u kući.

    Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu! Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu!

    Limun nije voće koje se kvari preko noći, ali ako se drži na sobnoj temperaturi, obično traje oko nedelju dana. I dok se i dalje može iskoristiti za čišćenje kada počne da omekšava, postoji mnogo jednostavniji način da mu produžite svežinu - i to bez mnogo muke.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.38 117.20 118.02
    CHF 123.44 124.31 125.18
    USD 100.25 100.96 101.67
  • Povezani članci
  • Ukusne lazanje

    Za ljubitelje italijanske kuhinje, lazanje su uvek sjajno rešenje.




    15-03-2017 | 16:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-badmanproduction


    Sastojci:

    - 500 g lazanja
    - 80 g kačkavalja
    Za bešamel sos:
    - 1 l mleka
    - 160 g kačkavalja
    - 120 ml suncokretovog ulja
    - 200 g brašna
    - So
    Za bolonjeze sos:
    - 1 kašičica bibera
    - 700 g mlevenog mesa
    - 2 kašičice origana
    - 2 kašičice bosiljka
    - 140 ml suncokretovog ulja
    - so po ukusu
    - 1 grančica ruzmarina
    - 500 ml paradajz sosa
    - 500 ml paradajz pirea

    Priprema: U šerpicu sipati ulje i kada se dobro zagreje, mešajući dodavati brašno. Pržiti nekoliko minuta i lagano sipati mleko, sve vreme brzo mešajući (da se ne bi stvorile grudvice). Posoliti po ukusu i dodati sir. U odgovarajuću posudu zagrejati ulje i dodati meso i kratko ga dinstati. Dodati sok od paradajza i paradajz pire. Kad prokuva dodati so i biber, a potom i ostale začine i ruzmarin. Sos kuvati još desetak minuta. Izvaditi ruzmarin. U vatrostalnu posudu sipati ulje. Ređati testo (ukoliko nije u pitanju testo koje se ne kuva tj. testo koje je već pripremljeno, treba ga skuvati), bešamel pa bolonjeze sos. Ponavljati postupak sve dok ne potroše sastojci. Posuti parmezanom i peći na temperaturi od 220°C oko 45 minuta.

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: