Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Viktorija - Arija

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Viktorija - Arija
    2. Denis & Denis - U ritmu me okreni
    3. Oktobar 1864 - Denis
    4. Dino Merlin - Skoro Ce Zima
    5. Trio rio - Dodji u 5 do 5
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vlado Georgiev - Petak - Mojih 50
    2. 5. decembar - 1 - Dodir noći
    3. 5. decembar - 2 - Dodir noći
    4. 5. decembar - 3 - Dodir noći
    5. Vlado Georgiev - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za slanu rozen tortu Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

    Najsočnija ćuretina u vinu! Najsočnija ćuretina u vinu!

    Iako najćešće pripremamo piletinu, recepti sa ćuretinom su veoma interesantni, a neki i toliko sočni da će vas sigurno oduševiti. Obavezno probajte da pripremite ćuretinu u vinu i uživajte u jesenjem ručku sa svojom porodicom.

  • Zdravlje
    Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka? Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?

    Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.

    Groznica kod dece: Kako pravilno reagovati i kada je neophodno potražiti pomoć? Groznica kod dece: Kako pravilno reagovati i kada je neophodno potražiti pomoć?

    Povišena telesna temperatura kod deteta često izaziva zabrinutost kod roditelja. Međutim, sama groznica obično nije opasna – to je prirodan način na koji telo reaguje na infekcije.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu

    Najveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.

    Najbolje evropske prestonice za ljubitelje umetnosti! Najbolje evropske prestonice za ljubitelje umetnosti!

    Nedavna studija otkrila je 20 najboljih evropskih prestonica za ljubitelje umetnosti.

  • Preporučujemo
    Obavezno isključite ove uređaje iz struje pre odlaska na odmor! Obavezno isključite ove uređaje iz struje pre odlaska na odmor!

    Mnogobrojni uređaji koji nam svakodnevno olakšavaju život mogu da izazovu strujne udare ako ostanu uključeni, a ujedno doprinose većim računima za struju, što svi nastojimo da izbegnemo tokom odmora. S obzirom na to da nam se bliže zimski odmori obavezno obratite pažnju na ove uređaje.

    Prirodni načini za neutralisanje neprijatnih mirisa u domu Prirodni načini za neutralisanje neprijatnih mirisa u domu

    Postoji mnogo praktičnih i prirodnih metoda koje vam mogu pomoći da osvežite svoj dom i uklonite neprijatne mirise koristeći sastojke koje verovatno već imate kod kuće. Ove tehnike nisu samo efikasne i bezbedne, već su i povoljne, pa ćete uz malo truda uživati u svežem i prijatnom ambijentu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.14 116.96 117.78
    CHF 125.20 126.08 126.96
    USD 110.15 110.93 111.70
  • Povezani članci
  • Ukusne lazanje

    Za ljubitelje italijanske kuhinje, lazanje su uvek sjajno rešenje.




    15-03-2017 | 16:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-badmanproduction


    Sastojci:

    - 500 g lazanja
    - 80 g kačkavalja
    Za bešamel sos:
    - 1 l mleka
    - 160 g kačkavalja
    - 120 ml suncokretovog ulja
    - 200 g brašna
    - So
    Za bolonjeze sos:
    - 1 kašičica bibera
    - 700 g mlevenog mesa
    - 2 kašičice origana
    - 2 kašičice bosiljka
    - 140 ml suncokretovog ulja
    - so po ukusu
    - 1 grančica ruzmarina
    - 500 ml paradajz sosa
    - 500 ml paradajz pirea

    Priprema: U šerpicu sipati ulje i kada se dobro zagreje, mešajući dodavati brašno. Pržiti nekoliko minuta i lagano sipati mleko, sve vreme brzo mešajući (da se ne bi stvorile grudvice). Posoliti po ukusu i dodati sir. U odgovarajuću posudu zagrejati ulje i dodati meso i kratko ga dinstati. Dodati sok od paradajza i paradajz pire. Kad prokuva dodati so i biber, a potom i ostale začine i ruzmarin. Sos kuvati još desetak minuta. Izvaditi ruzmarin. U vatrostalnu posudu sipati ulje. Ređati testo (ukoliko nije u pitanju testo koje se ne kuva tj. testo koje je već pripremljeno, treba ga skuvati), bešamel pa bolonjeze sos. Ponavljati postupak sve dok ne potroše sastojci. Posuti parmezanom i peći na temperaturi od 220°C oko 45 minuta.

  • Pročitajte i...
    kolač Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

    Starinska pita sa prazilukom

    Pita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.

    Cepkano meso Cepkano svinjsko meso!

    Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.

    Celer Fenomenalan potaž od celera!

    Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: