-
Poslednjih 5 pesama
- Generacija 5 - Ti i ja
- Petar Grašo - Ako Te Pitaju
- Doris Dragović - To
- Viktorija - Daj, ne pitaj
- Boris Novković - Ne kuni se
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Pileći gulaš
Kada pomenemo gulaš sasvim sigurno ne pomislimo prvo na pileće meso. Ipak, isprobajte ovaj recept jer je velika verovatnoća da ćete se i vi, baš kao i mi oduševiti...
Savršen recept za Pavlovu tortu
Ova elegantna i raskošna poslastica savršen je izbor za Dan zaljubljenih, a kako nam se bliži ovaj praznik evo sjajne prilike da uživamo u njoj.
-
Zdravlje
Simptomi koji ukazuju da ste možda alergični na laktozu
Osobe koje ne podnose laktozu nisu u stanju da u potpunosti svare šećer (laktozu) iz mleka. Kao rezultat toga, nakon konzumacije mlečnih proizvoda mogu imati dijareju, nadutost i gasove. Ovo stanje, poznato i kao malapsorpcija laktoze, obično nije opasno, ali njegovi simptomi mogu biti neprijatni.
Zdravstvene prednosti zelene salate!
Zelenu salatu sve češće viđamo na pijacama i marketima, pa je možda pravi trenutak da je uvrstimo u svoju ishranu. Iako je mnogi ljubitelji kupuju isključivo jer ih podseća na dolazak proleća i lepših dana, ne treba zanemariti ni njene zdravstvene prednosti.
-
-
Putovanja
Ovo su najopuštenija mesta na svetu prema novom istraživanju
U istraživanju koje je analiziralo 76 destinacija na osnovu različitih faktora, poput pokrivenosti šumama i gustine naseljenosti, otkrivena su najopuštenija mesta na svetu.
Najpovoljnija skijališta u Evropi prema listi TimeOut-a
Prema magazinu TimeOut, Bjelašnica u Bosni i Hercegovini zauzela je prvo mesto na listi cenovno najpristupačnijih skijališta u Evropi. Lista obuhvata deset povoljnih zimskih destinacija, a TimeOut ističe da skijanje ne mora nužno da podrazumeva luksuzne odmore u Alpima, Dolomitima ili Pirinejima – u Evropi postoje i budžetske opcije.
-
Preporučujemo
Ovo su predmeti koje nikako ne bi trebalo da držite na prozorskoj dasci
Prozorske daske su vrlo praktične, a ne treba da zaboravimo ni njihovu estetsku funkciju s obzirom na to da veoma lepo mogu da se uklope u skoro svaki ambijent. Ipak, mnogima od nas služe za odlaganje mnogobrojnih predmeta.
Mrlje od vina, čokolade ili šminke? Rešenje je jednostavnije nego što mislite
Mrlje su čest problem i mnogima zadaju glavobolje, pa u potrazi za rešenjem često isprobavamo razne proizvode. Koliko puta ste pokušavali da uklonite mrlju od vina ili čokolade sa omiljene haljine ili košulje? Ako ste reagovali na vreme, verovatno ste spasili garderobu, ali ako niste mogli odmah da intervenišete, verovatno ste se dugo mučili da je uklonite.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.28 117.10 117.92 CHF 123.92 124.80 125.67 USD 111.94 112.73 113.52
-
Tulumbe sa mlekom
Napravite idealan slatki zalogaj za vikend pred nama.
19-08-2016 | 15:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Devrim PINAR
Sastojci:
- 0.5 litra mleka
- 0.5 l vode
- 6 kašika ulja
- so
- 1 kesica praška za pecivo
- 450 g brašna
- 4 jaja
Za preliv:
- 700 g šećera
- 0.5 litra vode
- 2 limunaPriprema: Prokuvati mleko, vodu, 6 kašika ulja i so, pa u to dodati brašno pomešano sa pecivom. Zamesiti testo srednje tvrdoće. Ostaviti ga da se ohladi pa u njega dodati umućena jaja. Pripremljenim testom puniti spric za tulumbe. Pripremljene tulumbe pržiti u vrelom ulju. Rešetkastom kašikom vaditi porumenele tulumbe, ređati ih u odgovarajuću posudu i preko ohlađenih preliti sirup. Preliv: Šećer i vodu staviti da se ušpinuje pa u to dodati sok od limuna. Vrelim sirupom preliti ohlađene tulumbe i ostaviti ih da se natope.
-
Pročitajte i...
Savršen recept za Pavlovu tortu
Ova elegantna i raskošna poslastica savršen je izbor za Dan zaljubljenih, a kako nam se bliži ovaj praznik evo sjajne prilike da uživamo u njoj.
Najsočnija lenja pita!
Pripremite čuvenu lenju pitu i uživajte u sjajnom jesenjem desertu koji se savršeno uklapa uz šolju toplog čaja.
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se dok je hladno vreme i uživajte...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: