Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Severina - Mili moj

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Severina - Mili moj
    2. Zana - Jabuke i vino
    3. Petar Grašo - Vera od suvog zlata
    4. Parni Valjak - Suzama se vatre ne gase
    5. Sergej Ćetković - Ne Odlazis
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Ana Stanić - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 2. jun - 1 - Dodir noći
    3. 2. jun - 2 - Dodir noći
    4. 2. jun - 3 - Dodir noći
    5. Boris Pingovic - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Projice sa sirom i maslinama Projice sa sirom i maslinama

    Ukusne projice mogu biti odličan izbor doručka, užine ili večere.

    Salata sa tunjevinom Salata sa tunjevinom

    Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.

  • Zdravlje
    Aromatična voda za početak dana Aromatična voda za početak dana

    Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.

    Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku

    Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.

  • Putovanja
    Venecija: Grad mostova Venecija: Grad mostova

    Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...

    Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi

    Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.

  • Preporučujemo
    Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji

    Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.

    Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima

    Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.45 117.27 118.09
    CHF 119.97 120.81 121.66
    USD 108.54 109.30 110.07
  • Povezani članci
  • Tulumbe

    Desert za prave sladokusce.




    22-05-2023 | 09:41 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- Daria.KM

     

    Sastojci:

    - 500 ml vode
    - kašika šećera
    - dve šoljice ulja
    - malo soli
    - 300 gr brašna
    - 4 jaja
    - prasak za pecivo
    - kesica vanilin šećera
    Šerbet:
    - 600 ml vode
    - 500 gr šećera
    - kesica vanilin šećera
    - jedan limun

    Priprema: Vodu, šećer i ulje staviti da proključaju, pa skloniti sa ringle. Dodati im 300 gr brašna uz mešanje, vratiti na ugrejanu ringlu još par minuta. Skloniti, ostaviti da se prohladi, pa dodavati jedno po jedno jaje, uz stalno mešanje mikserom. U testo dodati još jedan prašak za pecivo i jednu kesicu vanilin šećera. Testo staviti u spric za tulumbe, formirati tulumbe i ređati ih u pleh za pečenje. Peći 30 minuta na 200 stepeni, bez otvaranja rerne. U međuvremenu skuvati šerbet i prohladiti ga. Za pripremu šerbeta potrebno je šećer i vanilin šećer preliti vodom, ostaviti da proključa i kuvati još 5 minuta. Limun oprati, iseći na kolutove i ubaciti u šerbet. U ohlađen šerbet potapati vruće tulumbe i ređati ih pleh.

  • Pročitajte i...
    Smoothie od jagoda Smoothie od jagoda

    Napravite osvežavajući smoothie od jagoda.

    Čupavci Čupavci

    Slatki zalogaj koji će obožavati cela porodica.

    Saher torta Saher torta

    Poslastica za celu porodicu - neodoljiva Saher torta!

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: