Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
    2. Bajaga - Verujem, ne verujem
    3. Sergej Ćetković - Necu da znam
    4. Hari Mata Hari - Ne zaboravi
    5. Galija - Skadarska
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Tulumbe

    Desert za prave sladokusce.




    22-05-2023 | 09:41 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- Daria.KM

     

    Sastojci:

    - 500 ml vode
    - kašika šećera
    - dve šoljice ulja
    - malo soli
    - 300 gr brašna
    - 4 jaja
    - prasak za pecivo
    - kesica vanilin šećera
    Šerbet:
    - 600 ml vode
    - 500 gr šećera
    - kesica vanilin šećera
    - jedan limun

    Priprema: Vodu, šećer i ulje staviti da proključaju, pa skloniti sa ringle. Dodati im 300 gr brašna uz mešanje, vratiti na ugrejanu ringlu još par minuta. Skloniti, ostaviti da se prohladi, pa dodavati jedno po jedno jaje, uz stalno mešanje mikserom. U testo dodati još jedan prašak za pecivo i jednu kesicu vanilin šećera. Testo staviti u spric za tulumbe, formirati tulumbe i ređati ih u pleh za pečenje. Peći 30 minuta na 200 stepeni, bez otvaranja rerne. U međuvremenu skuvati šerbet i prohladiti ga. Za pripremu šerbeta potrebno je šećer i vanilin šećer preliti vodom, ostaviti da proključa i kuvati još 5 minuta. Limun oprati, iseći na kolutove i ubaciti u šerbet. U ohlađen šerbet potapati vruće tulumbe i ređati ih pleh.

  • Pročitajte i...
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

    Pita sa višnjama Pita sa višnjama

    Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...

    Mafini sa breskvama Mafini sa breskvama

    Ovi mekani i sočni mafini sa breskvama idealni su za letnje dane – brzo se spremaju, divno mirišu i odlični su uz kafu ili kao lagan slatkiš posle obroka. Kako već možemo da pronađemo breskve na pijaci i u marketima ćini se da je pravo vreme da ih iskoristimo i na ovaj način.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: