Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Flamingosi - Ljubav

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Flamingosi - Ljubav
    2. Bijelo dugme - Dozivjeti Stotu
    3. Bebi Dol - Hajde da
    4. Toše Proeski - Da l' si sretnija
    5. Bajaga - S' Druge Strane Jastuka
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 22. april - 1 - Dodir noći
    2. 22. april - 2 - Dodir noći
    3. 22. april - 3 - Dodir noći
    4. Jurica Pađen - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 19. april - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

    Zdrava salata sa sirom i jagodama Zdrava salata sa sirom i jagodama

    Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave Sezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave

    Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

    Rešite se korova na prirodan način Rešite se korova na prirodan način

    Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 119.67 120.52 121.36
    USD 109.19 109.96 110.73
  • Povezani članci
  • Tres Leches

    Ukusan kolač koji će vam se sigurno dopasti ukoliko ste ljubitelj Koha.




    27-07-2018 | 12:32 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- spectator


    Sastojci:


    Biskvit:
    - 7 jaja
    - 100 gr šećera
    - 200 gr brašna
    - pola praška za pecivo
    - prstohvat soli
    Preliv:
    - 1 konzerva kondezovanog mleka
    - 1 konzerva obranog mleka
    - 700 ml. običnog mleka

    Priprema: Odvojiti belanca od žumanaca. Belancima dodati prstohvat soli i mutiti u čvrst sneg. Pred kraj postepeno dodavati šećer uz neprestano mešanje. Izmućenim belancima dodati jedno po jedno žumance i mešati kašikom. Pomešati brašno i prašak za pecivo, prosuti preko jaja, pa lagano izmešati, dok se sve ne sjedini. Tepsiju oblozite papirom za pečenje. U obloženu tepsiju istresiti testo i peći na 180 C oko 30 minuta. Dok se biskvit peče, pripremiti preliv. Pomešati sva tri mleka, umutiti i držati ih na sobnoj temperaturi. Kada je biskvit gotov, prohladiti, pa vratiti u tepsiju u kojoj se pekao ali kontra, odnosno meksi deo da bude na dnu tepsije. Preliti pripremljenim mlekom i prekriti biskvit. Pustiti da odstoji pola sata, kako bi lepo upio tečnost. Kad je biskvit odstaji, premazati ga karamelom.

     

  • Pročitajte i...
    Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Čokolada Recept za domaće proteinske čokoladice

    Proteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...

    Sladoled Domaći sladoled od jagode i avokada

    Uopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...

    Tart Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: