Slušate: Muzički mix

Pesma: Gibonni - Lose Vino

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Gibonni - Lose Vino
    2. Željko Samardžić - Ljubavnik
    3. Osvajači - Marija
    4. Kerber - Hajde da se volimo
    5. Goran Karan - Ne salji ladje
  • Beograd Uzivo
  • Odeon Turska 2021
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Ivan Zeljković - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 23. jul -1 - Dodir noći
    3. 23. jul -2 - Dodir noći
    4. 23. jul -3 - Dodir noći
    5. Irfan Mensur - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omlet sa spanaćem Omlet sa spanaćem

    Ukusan obrok koji vam može dati energiju za početak dana.

    Prokelj u pavlaci sa narom i slaninom Prokelj u pavlaci sa narom i slaninom

    Ukusna kombinacija koja se može jesti samostalno ili kao prilog.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Zdravlje
    Koje probleme sa grlom donosi letnji period? Koje probleme sa grlom donosi letnji period?

    U letnjem periodu, suva sluznica usta, grla i ždrela je veoma čest problem. Očigledno je da nas velike vrućine napolju primoravaju da veći deo dana provodimo u klimatizovanim prostorijama – bilo da smo na poslu, stanu ili svom automobilu. Klima dodatno isušuje sluznicu, pa tako dolazi do pogoršanja ovog problema.

    Zašto je zdravo jesti lubenicu? Zašto je zdravo jesti lubenicu?

    Ukoliko želite da tokom letnjeg perioda posegnete za zdravom i osvežavajućom užinom, preporučujemo vam konzumiranje lubenice.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.74 117.56 118.38
    CHF 107.85 108.61 109.37
    USD 99.12 99.82 100.52
  • Povezani članci
  • Tortilje sa mlevenim mesom

    Zašto biste naručivali brzu hranu kad nešto slično, ali u domaćoj radinosti, možete da spremite kod kuće?




    03-09-2015 | 11:03 | Autor/Izvor: Naxi media-zena.blic

    Foto: Bigstockphoto- Olga Miltsova


    Sastojci:


    - 6 kom tortilja (kupovne ili domaće)
    - 250 g mlevenog junećeg mesa
    - 1 konzerva ljubičastog pasulja
    - 150 g kukuruza
    - 1 crvena paprika
    - 1 dl paradajz pelata
    - čili u prahu
    - so, biber, origano po ukusu
    - 1 glavica crnog luka
    - 150 g sir (npr. gauda)

    Priprema: Na malo ulja ispržiti luk isečen na kolutove i papriku isečenu na trakice (ni slučajno dinstati) i ostaviti sa strane kad se uhvati boja. Na istu masnoću dodati meso, posoliti i pobiberiti i dinstati. Dodati malo čilija. Nakon 5 minuta dodati oceđen pasulj i kukuruz (može smrznuti ili iz konzerve) dinstati par minuta, pa naliti paradajzom. Ostaviti da se dinsta nekih 5-10 minuta, dok se tečnost ne redukuje. Na kraju dodati luk papriku, promešati, začiniti origanom po ukusu i posoliti ili pobiberiti. Promešati par minuta i skinuti sa šporeta. Tortilje se po ukusu mogu premazati kiselom pavlakom, stavljati par kašika nadeva i rendani sir, pa zamotati i par minuta prepeći na suvom tiganju. Mogu se i zapeći u rerni. Služiti uz salsu ili gvakamoli umak. (Izvor:zenablic)

  • Pročitajte i...
    Gvakamole sos Gvakamole sos

    Gvakamole sos servirajte uz tortilju i obradujte ukućane ovom kombinacijom ukusa.

    Šnicle u sosu Šnicle u sosu

    Ručak za celu porodicu.

    Rolovano belo meso Rolovano belo meso

    Ukusan obrok za prave gurmane.

    Pohovana pileća džigerica Pohovana pileća džigerica

    Ukusan način pripreme pileće džigerice uz adekavatan sos pravi su predlog za ručak.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: