Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Bojan Marović - Sve Bih Dao

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bojan Marović - Sve Bih Dao
    2. Prljavo Kazalište - Ako tražiš nekoga
    3. Gibonni - Lazu Fotografije
    4. Divlji Andjeli - Voli Te Tvoja Zver
    5. Tony I Boris - Nek Se Raduje
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

    Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu! Lisabon je zvanično dom najboljeg luksuznog hotela na svetu!

    TripAdvisor je objavio dobitnike nagrada Travellers’ Choice, otkrivši listu najboljih hotela na svetu – a titula apsolutnog pobednika pripala je jednom portugalskom dragulju.

  • Preporučujemo
    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

    Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora Savet dizajnera: Kombinacije boja koje donose luksuzni izgled prostora

    Dizajneri enterijera otkrili su za Homes & Gardens da postoje izvesne kombinacije boja koje da prostoru daju luksuzan izgled.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.22 118.04
    CHF 124.69 125.57 126.44
    USD 100.98 101.70 102.41
  • Povezani članci
  • Torta od jagoda sa piškotama

    Ova torta pravi se brzo i lako - ne podrazumeva pečenje, lagana je i osvežavajuća.




    18-04-2016 | 12:30 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/Anna_Shepulova



    Sastojci:

     - 1 veća kutija piškota
     - 1 l mleka
     - ½ kg jagoda ( svežih ili zamrznutih )
     - 300 gr šećera
     - 2 kašike gustina
     - 100 gr putera
     - 2 kesice pudinga od vanile
     - 1 kesica vanilin šećera

    Priprema: Očistite i operite jagode, pa ih pomešajte sa 150 gr šećera i stavite na tihu vatru da provre.Odmah nakon što provre, razmutite 2 kašike gustina sa 100 ml vode, pa dodajte jagodama. Odvojte oko 200 ml mleka, pa u njega umačite piškote i ređajte u posudu u kojoj ćete pripremati tortu. Preko piškota premažite pripremljene jagode sa gustinom. U međuvremenu na tihoj vatri puter, pa kada se fil od jagoda prohladi, premažite ga puterom. Ostavite deo ovog fila za glazuru. Razmutite 2 kesice pudinga od vanile sa malo hladnog mleka, pa dodajte 150 gr šećera. Ostatak mleka pustite na tišoj vatri da provri, pa razmutite pripremljen puding sa šećerom. Sve zajedno prokuvati dok se ne zgusne.  fil ohladi, premažite ga pripremljenim pudingom od vanile. Sačekajte da se i on ohladi. Tortu možete ukrasiti jagodama i šlagom. Ostavite je u frižideru da se dobro ohladi, pa je tek onda služite.

  • Pročitajte i...
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

    Pita sa višnjama Pita sa višnjama

    Na pijaci možemo već da pronađemo sveže višnje, a one su zapravo najbolje za pripremu tradicionalne poslastice koju svi obožavamo...

    Mafini sa breskvama Mafini sa breskvama

    Ovi mekani i sočni mafini sa breskvama idealni su za letnje dane – brzo se spremaju, divno mirišu i odlični su uz kafu ili kao lagan slatkiš posle obroka. Kako već možemo da pronađemo breskve na pijaci i u marketima ćini se da je pravo vreme da ih iskoristimo i na ovaj način.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: