Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: U Škripcu - Izgleda Da Nismo Sami

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. U Škripcu - Izgleda Da Nismo Sami
    2. Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi
    3. Idoli - Radostan dan
    4. Magazin - Ginem
    5. Galija - Skadarska
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Milica Mandić - Petak - Mojih 50
    2. 13. jun - 1 - Dodir noći
    3. 13. jun - 2 - Dodir noći
    4. 13. jun - 3 - Mojih 50
    5. Milica Mandić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Tortilja sa povrćem Tortilja sa povrćem

    U toplim letnjim danima birajte lagane obroke i konzumirajte što više voća i povrća. Ova lagana tortilja sa povrćem može da bude savršena ideja za ručak i zamena za meso koje ne mora da bude sastavni deo svakog jela.

    Aromatične pljeskavice od povrća Aromatične pljeskavice od povrća

    Napravite iskorak i probajte pljeskavice od povrća. Ne samo što su zdravije, već ako ih adekvatno začinite mogu da budu i ukusnije.

  • Zdravlje
    Ako želite da usporite starenje konzumirajte baš ovu hranu Ako želite da usporite starenje konzumirajte baš ovu hranu

    Verovatno su retke osobe kojima prve bore na lice ne stvaraju stres, a svi manje ili više, bar u nekim fazama života želimo da zaustavimo proces starenja. Iako je nemoguće zaustaviti starenje, istina je da uz malo brige o sebi možemo da izgledamo i osećamo se mlađe. Jedna bitna stvar odnosi se našu ishranu.

    Pet razloga zašto se voda zadržava u vašem organizmu Pet razloga zašto se voda zadržava u vašem organizmu"

    Nadutost i natečenost su stanja koja nisu baš prijatna, a gotovo da nema osobe koja ih nije iskusila.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta

    Najlepše je kada leto, lepo vreme i dane odmora možemo maksimalno da iskoristimo. To znači da ne treba da svedemo svoje putovanje samo na klasično letovanje i boravak na plaži. Ako nam uslovi dozvoljavaju, idealno bi bilo da posetimo i neku interesantnu destinaciju. Jedna takva destinacija, koja nam je blizu, je prelepi Vintgar u Sloveniji.

    Kaš: Neistražene lepote Turske Kaš: Neistražene lepote Turske

    Kaş je mali, slikoviti grad na jugozapadu Turske, smešten na obali Sredozemnog mora u provinciji Antalija. Ovaj šarmantni gradić, nije daleko ni od egejske regije, a poznat je po svojoj autentičnoj atmosferi, bogatoj istoriji, prelepim plažama i kristalno čistom moru.

  • Preporučujemo
    Preporučena temperatura za frižider i zamrzivač: Zapamtite ove savete Preporučena temperatura za frižider i zamrzivač: Zapamtite ove savete

    Ako hranu držite na previsokoj temperaturi, ona može brzo da se pokvari...

    Najotpornije sobne biljke: Njima ne treba mnogo brige Najotpornije sobne biljke: Njima ne treba mnogo brige

    Sobne biljke ne samo da ulepšavaju prostor, već su dobre i za sve koji žive u njihovoj blizini. Postoje čak i neke biljke koje čiste vazduh i koje nisu previše zahtevne za održavanje. Njima je lako ukrasiti dom, a dobre su i za prostorije u kojima boravite neko vreme, poput kancelarije.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.26 117.08 117.90
    CHF 121.03 121.88 122.74
    USD 108.25 109.01 109.78
  • Povezani članci
  • Torta od čokolade sa cimetom

    Napravite ovaj ukusni čokoladni zalogaj.




    11-05-2017 | 15:59 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-mhurwich

     

    Sastojci:

    - 4 jajeta
    - cimet
    - 225 g šećera
    - 100 g brašna
    - 75 g Gustina
    - 2 kašičice praška za pecivo
    - 1 kašika mlevenih lešnika
    - 5 kašičica kakaa
    - 7 kašičica strugane čokolade
    - 50 g maslaca
    - 8 listova želatina
    - 200 ml mleka
    - 50 g čokolade
    - 150 ml čoko-jogurta
    - 800 ml pavlake
    - 2 kašičice učvršćivača za šlag

    Priprema: Rernu zagrejte na 180 stepeni. Umutite jaja, pola kašičice cimeta, četiri kašike vode i 175 g šećera. Pomešajte brašno, gustin i prašak za pecivo, prosejte preko krema, dodajte i mlevene lešnike, kašiku kakaa i kašiku rendane čokolade. Dodajte i mekani maslac, zamesite. Masu sipajte u kalup (prečnika 26 cm) koji ste obložili papirom za pečenje, pecite oko 30 minuta. Izvadite, skinite papir, ohladite. Biskvit dva puta vodoravno presecite. Donju koru učvrstite prstenom. Želatin rastopite. Zagrejte mleko, 1/2 kašičice cimeta i 50 g šećera, ne kuvajte. U tome rastopite čokoladu. Sipajte želatin, promešajte i malo ohladite. Čoko-jogurt sipajte u još mlaku masu. Umutite 600 ml pavlake, sjedinite sa masom. Sa 1/3 krema premažite donju koru, pokrijte drugom, sa 1/3 krema premažite, staviti treću, pa sve premažite ostatkom krema. Tortu hladite četiri sata. Skinite prsten. Pomešajte učvršćivač, prstohvat cimeta i kašičicu kakaa 200 ml pavlake sa tim umutite, pa sa delom toga premažite tortu okolo, pospite sa dve kašike čokoladnih strugotina. Po želji, ukrasite sa još rendane čokolade, mlevenim lešnicima ili šlagom sa ukusom čokolade.

  • Pročitajte i...
    Mafini Mafini sa šumskim voćem

    Najviše volimo jednostavne recepte za kolače čiji je ukus dostojan najboljih poslastičarnica. Evo kako da pripremite ove mekane i ukusne mafine.

    Salata Neobična voćna salata

    Ovo je sjajan period da se osvežite i obradujete svoj organizam jednim laganim obrokom - sočnom voćnom salatom.

    Kolač Torta od lešnika i čokolade

    Da li postoji lepša kombinacija ukusa od lešnika i čokolade?

    čizkejk Čizkejk za početnike

    Recept za čizkejk koji danas predstavljamo verovatno je jedan od najjednostavnijih, ali istovremeno i najukusnijih koje možete da pronađete na internetu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: