Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Film - Srce na cesti

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Film - Srce na cesti
    2. Vlado Georgiev - Navika
    3. Riblja čorba - Kada padne noć
    4. Tony Cetinski - Tebi Sve Dugujem
    5. U Škripcu - Ako Ti Kazem (Je, Je, Je)
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 9. decembar - 1 - Dodir noći
    2. 9. decembar - 2 - Dodir noći
    3. 9. decembar - 3 - Dodir noći
    4. Enis Bešlagić - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 6. decembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Rižoto sa belim lukom Rižoto sa belim lukom

    Ovo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…

    Recept za slanu rozen tortu Recept za slanu rozen tortu

    Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.

  • Zdravlje
    Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca Vredni saveti za poboljšanje zdravlja srca

    Najvažnija promena životnog stila koju možete da sprovedete jeste prestanak pušenja. Ipak, imajte na umu da postoje i druge stvari koje mogu da pomognu da vaše srce ostane zdravo.

    Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka? Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?

    Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti Turističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti

    Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.

    Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom periodu

    Najveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.

  • Preporučujemo
    Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider Sedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider

    Danas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.

    Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozore

    Ako ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.15 116.97 117.79
    CHF 125.27 126.15 127.03
    USD 109.93 110.70 111.48
  • Povezani članci
  • Torta od čokolade sa cimetom

    Napravite ovaj ukusni čokoladni zalogaj.




    11-05-2017 | 15:59 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-mhurwich

     

    Sastojci:

    - 4 jajeta
    - cimet
    - 225 g šećera
    - 100 g brašna
    - 75 g Gustina
    - 2 kašičice praška za pecivo
    - 1 kašika mlevenih lešnika
    - 5 kašičica kakaa
    - 7 kašičica strugane čokolade
    - 50 g maslaca
    - 8 listova želatina
    - 200 ml mleka
    - 50 g čokolade
    - 150 ml čoko-jogurta
    - 800 ml pavlake
    - 2 kašičice učvršćivača za šlag

    Priprema: Rernu zagrejte na 180 stepeni. Umutite jaja, pola kašičice cimeta, četiri kašike vode i 175 g šećera. Pomešajte brašno, gustin i prašak za pecivo, prosejte preko krema, dodajte i mlevene lešnike, kašiku kakaa i kašiku rendane čokolade. Dodajte i mekani maslac, zamesite. Masu sipajte u kalup (prečnika 26 cm) koji ste obložili papirom za pečenje, pecite oko 30 minuta. Izvadite, skinite papir, ohladite. Biskvit dva puta vodoravno presecite. Donju koru učvrstite prstenom. Želatin rastopite. Zagrejte mleko, 1/2 kašičice cimeta i 50 g šećera, ne kuvajte. U tome rastopite čokoladu. Sipajte želatin, promešajte i malo ohladite. Čoko-jogurt sipajte u još mlaku masu. Umutite 600 ml pavlake, sjedinite sa masom. Sa 1/3 krema premažite donju koru, pokrijte drugom, sa 1/3 krema premažite, staviti treću, pa sve premažite ostatkom krema. Tortu hladite četiri sata. Skinite prsten. Pomešajte učvršćivač, prstohvat cimeta i kašičicu kakaa 200 ml pavlake sa tim umutite, pa sa delom toga premažite tortu okolo, pospite sa dve kašike čokoladnih strugotina. Po želji, ukrasite sa još rendane čokolade, mlevenim lešnicima ili šlagom sa ukusom čokolade.

  • Pročitajte i...
    Tart sa čokoladom i borovnicama Tart sa čokoladom i borovnicama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa borovnicama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu.

    Kremaste šnenokle! Kremaste šnenokle!

    Šnenokle su desert koji nas podseća na detinjstvo. Kremaste i ukusne mogu momentalno da nas oraspolože, posebno u ovim hladnim danima...

    Kremasta torta sa višnjama Kremasta torta sa višnjama

    Ova kremasta torta je sve što vam treba kada je hladno i želeti da uživate uz omiljeni film ili knjigu... Ujedno ova torta je i savršena praznična poslastica i nikoga neće ostaviti ravnodušnim...

    Rolat sa džemom od šljiva Rolat sa džemom od šljiva

    Ako ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: