-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Pusti me Bože pusti me
- Tijana Dapčević - Negativ
- Arsen Dedić - Sve što znaš o meni
- Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
- Idoli - Radostan dan
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
Preporučujemo
Posluženje za kreativce
Napravite neodoljivo posluženje, bilo da dočekujete ili idete u goste. Tanjir sa namirnicama poređanim u obliku jelke ili neodoljiv kapreze venac daće svakoj trpezi poseban praznični izgled.
Praznična dekoracija stola
Obogatite vašu prazničnu trpezu detaljima koji će ulepšati celokupnu atmosferu.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.51 117.33 118.15 CHF 116.95 117.77 118.60 USD 106.93 107.68 108.43
-
Topla čokolada sa kokosom
Ukusna topla čokolada za ljubitelje arome kokosa.
01-12-2022 | 14:46 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Kate Kutsevol
Sastojci:
- 1 supena kašika šećera
- 50 gr bele čokolade
- 1/2 šolje vode
- isto toliko kokosovog mleka
- supena kašika kokosovog brašna
- po želji šlag i toping od karamele
Priprema: Čokoladu rastopiti na pari. Dodati joj vodu, šećer. Kuvati na tihoj vatri i dodavati mleko uz neprekidno mešanje. Dodati kokosovo brašno, promešati i po želji uklasiti šlagom i topingom od karamele. Konzumirati toplo. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: