-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Kada padne noć
- Marija Šerifović - Jedan Dobar Razlog
- Valentino - Idu ptice selice
- Tony Cetinski - Zbogom Odlazim
- Aleksandra Radović - Ziveo Kraj
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Salata sa tunjevinom
Ukoliko ste ljubitelj tune, uživaćete u obrok salati pripremljenoj na ovakav način.
-
Zdravlje
Aromatična voda za početak dana
Našem telu je nakon sna potrebna hidratacija, pa se preporučuje da pre kafe, čaja ili bilo kog drugog napitka u vaš organizam unesete vodu. Ovu vodu možete aromatizovati različitim agrumima i povrćem.
Aktivni i kod kuće: Vežbe za jačanje i oblikovanje ruku
Pored treniranja svake regije tela, određenim treninzima možete se fokusirati na gornje ekstremitete. Ukoliko želite da poboljšate tonus, jačinu vaših ruku, oprobajte se u ovim kratkim treninzima koje možete raditi kod kuće.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Nahranite vaše biljke namirnicama koje imate u kuhinji
Ljuske iskorišćenih jaja i soc domaće kafe mogu se upotrebiti kao dodatak ishrani vaših biljaka.
Sredstvo za čišćenje podova sa esencijalnim uljima
Napravite sredstvo za čišćenje podova od namirnica koje imate u svom domu i obogatite ga neodoljivim aromama esencijalnih ulja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.45 117.27 118.09 CHF 119.51 120.35 121.20 USD 108.18 108.94 109.70
-
Topla čokolada sa kokosom
Ukusna topla čokolada za ljubitelje arome kokosa.
01-12-2022 | 14:46 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Kate Kutsevol
Sastojci:
- 1 supena kašika šećera
- 50 gr bele čokolade
- 1/2 šolje vode
- isto toliko kokosovog mleka
- supena kašika kokosovog brašna
- po želji šlag i toping od karamele
Priprema: Čokoladu rastopiti na pari. Dodati joj vodu, šećer. Kuvati na tihoj vatri i dodavati mleko uz neprekidno mešanje. Dodati kokosovo brašno, promešati i po želji uklasiti šlagom i topingom od karamele. Konzumirati toplo. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: