Slušate: Muzički mix

Pesma: Valentino - Idu ptice selice

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Valentino - Idu ptice selice
    2. Severina - Grad bez ljudi
    3. Zana - Leto
    4. Prljavo Kazalište - S vremena na vrijeme
    5. Sandi Cenov - Ostat Cu Gospodin
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 25. jun - 1 - Dodir noći
    2. 25. jun - 2 - Dodir noći
    3. 25. jun - 3 - Dodir noći
    4. Tijana Bogićević - Sreda - Mojih 50
    5. 24. jun - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Pileći kari gulaš Pileći kari gulaš

    Ako ste ljubitelj ovog začina i volite da eksperimentišete isprobajte ovaj recept. Jedna od prednosti ovog jela je i to što se mnogo brže sprema od junećeg gulaša.

    Osvežavajući kolač sa borovnicama! Osvežavajući kolač sa borovnicama!

    Ako tražite lagan i brz desert koji mora da vas osveži, ovaj krem kolač sa borovnicama je savršen izbor. Priprema se bez pečenja, od samo nekoliko sastojaka i zato je idealna poslastica za vrele, letnje dane.

  • Zdravlje
    Vitiligo izbliza: Sve što treba da znate o stanju koje može uticati na život Vitiligo izbliza: Sve što treba da znate o stanju koje može uticati na život

    Vitiligo je stanje koje se na prvi pogled prepoznaje – bele mrlje na koži koje se izdvajaju od ostatka tena. Međutim, iza te neobične pojave krije se složena priča o telu koje reaguje na sopstvene ćelije, a ponekad i o čoveku koji mora da nauči da prihvati svoju jedinstvenost.

    Jedini naučno potvrđen način da izgubite salo sa stomaka! Jedini naučno potvrđen način da izgubite salo sa stomaka!

    Saveta o tome kako se rešiti viška oko struka ima na pretek – ali koliko njih je zapravo tačno? Reklame su pune obećanja: „Jedan jednostavan trik istopiće salo sa stomaka“, „Pretvorite telo u peć i sagorite višak masnoće ovom dijetom“, „Do trbušnjaka iz snova za samo pet minuta vežbanja“. Ali koliko bi zapravo trebalo da budemo skeptični prema ovakvim tvrdnjama? I šta nauka zaista kaže o gubitku sala sa stomaka?

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Zlatibor: Planina koju volimo tokom zime, ali i tokom leta! Zlatibor: Planina koju volimo tokom zime, ali i tokom leta!

    Zlatibor je pored Kopaonika jedna od najpopularnijih planina u Srbiji. Pravi je dragulj za ljubitelje prirode i aktivnog odmora, a interesantno je da popularnost Zlatibora ne jenjava ni leti jer ovo turističko mesto zaista ima mnoštvo sadržaja koje može da ponudi.

    Ovo je zvanično najprijateljskiji grad za decu u Evropi Ovo je zvanično najprijateljskiji grad za decu u Evropi

    Pariz je već poznat kao Grad svetlosti i Grad ljubavi, a sada može da se pohvali i novom titulom – najprijateljskijeg grada za decu, prema istraživanju kampanje Clean Cities. Možda to ne zvuči jednako romantično kao njegovi prethodni nadimci, ali ovo priznanje se temelji na konkretnim podacima i ozbiljnom urbanističkom planiranju koje u centar pažnje stavlja decu.

  • Preporučujemo
    Tri načina za lako čišćenje mikrotalasne pećnice Tri načina za lako čišćenje mikrotalasne pećnice

    Čišćenje mikrotalasne pećnice može biti brzo i jednostavno uz prave trikove – bez upotrebe jakih hemikalija i napornog ribanja. Donosimo tri efikasna metoda koja koriste sastojke koje već imate kod kuće.

    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.21 118.03
    CHF 123.92 124.80 125.67
    USD 99.64 100.34 101.04
  • Povezani članci
  • Teletina u sosu od pavlake i senfa

    Ovaj sos daće poseban ukus teletini.




    27-06-2018 | 12:43 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock-Stakhov Yuriy


    Sastojci:

     - 600 g telećih šnicli
     - kašičica soli, bibera, mešavine začina
     - 2 kašičice senfa
     - 1 glavica crnog luka
     - 2 dl mleka
     - 200 g kisele pavlake
     - 1,5 kašika brašna
     - 50 gr kačkavalja


    Priprema: Šnicle tanko iseći i blago izlupati čekićem za meso. Začiniti i premazati kašičicom senfa. Ostaviti da odstoje najmanje pola sata. Zatim na zagrejanom ulju pripremljene šnicle ispržiti sa svih strana dok blago ne porumene, pa dodati sitno seckanu glavicu crnog luka i naliti malo vode. Krčkati oko 45 minuta uz povremeno dodavanje vode, dok šnicle ne omekšaju. U međuvremenu razmutiti brašno u hladnom mleku, da nema grudvica, dodati pavlaku, kašičicu senfa i malo soli i bibera, pa sve sjediniti. Gotove šnicle izvaditi iz tiganja, pa u isti dodati mešavinu mleka, brašna i pavlake i mešati dok ne počne da vri. Potom vratiti šnicle i kratko kuvati, najduže minut, dok se šnicle ne povežu sa sosom. Narendati kačkavalj. Služiti toplo. 

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: