Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Bijelo dugme - Te noci kad umrem

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bijelo dugme - Te noci kad umrem
    2. Toše Proeski - Sve je ovo premalo za kraj
    3. Bajaga - Svemirska Policija
    4. Dobrovoljno Pevacko Drustvo - Ako Prestanem Da Te Volim
    5. Gibonni - Lazu Fotografije
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandra Radović - Petak - Mojih 50
    2. 25. novembar - 1 - Dodir noći
    3. 25. novembar - 2 - Dodir noći
    4. 25. novembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandra Radović - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pogačice sa sirom Pogačice sa sirom

    Odličan izbor za doručak.

    Domaće orasnice Domaće orasnice

    Ukusna poslastica.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Zdravlje
    Hrana bogata Cinkom Hrana bogata Cinkom

    Cink je mineral koji ima mnogostruke benefite po organizam, ukoliko se plavilno i redovno unosi.

    Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

    Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.76 117.58 118.40
    CHF 111.62 112.41 113.19
    USD 104.00 104.73 105.46
  • Povezani članci
  • Teletina u sosu od pavlake i senfa

    Ovaj sos daće poseban ukus teletini.




    27-06-2018 | 12:43 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock-Stakhov Yuriy


    Sastojci:

     - 600 g telećih šnicli
     - kašičica soli, bibera, mešavine začina
     - 2 kašičice senfa
     - 1 glavica crnog luka
     - 2 dl mleka
     - 200 g kisele pavlake
     - 1,5 kašika brašna
     - 50 gr kačkavalja


    Priprema: Šnicle tanko iseći i blago izlupati čekićem za meso. Začiniti i premazati kašičicom senfa. Ostaviti da odstoje najmanje pola sata. Zatim na zagrejanom ulju pripremljene šnicle ispržiti sa svih strana dok blago ne porumene, pa dodati sitno seckanu glavicu crnog luka i naliti malo vode. Krčkati oko 45 minuta uz povremeno dodavanje vode, dok šnicle ne omekšaju. U međuvremenu razmutiti brašno u hladnom mleku, da nema grudvica, dodati pavlaku, kašičicu senfa i malo soli i bibera, pa sve sjediniti. Gotove šnicle izvaditi iz tiganja, pa u isti dodati mešavinu mleka, brašna i pavlake i mešati dok ne počne da vri. Potom vratiti šnicle i kratko kuvati, najduže minut, dok se šnicle ne povežu sa sosom. Narendati kačkavalj. Služiti toplo. 

  • Pročitajte i...
    Pogačice sa sirom Pogačice sa sirom

    Odličan izbor za doručak.

    Krem teleća čorba Krem teleća čorba

    Čorba je nezaobilazni deo vikend ručka.

    Pohovani riblji fileti Pohovani riblji fileti

    Ukusni riblji fileti uz odgovarajući prilog mogu biti ukusan i obilan obrok.

    Rižoto sa povrćem Rižoto sa povrćem

    Ukusano jelo koje se lako priprema. Može se jesti samostalno ili kao prilog.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: