Slušate: Dodir noći

Pesma: Sergej Ćetković - Necu da znam

Dodir noći
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Sergej Ćetković - Necu da znam
    2. Oliver Mandić - Samo nebo zna
    3. Vlado Georgiev - Sama bez ljubavi
    4. Aerodrom - Fratello
    5. Kiki Lesendric I Piloti - Slucajno
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Bojan Suđić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 1. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 1. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 1. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Bojan Suđić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Najsočnija  pita od bundeve Najsočnija pita od bundeve

    Miris tradicije i miris detinjstva, a sve to u jednostavnom receptu za našu pitu od bundeve... Možemo li uopšte da zamislimo jesen bez ovog sjajnog deserta?

    Vitaminska salata sa narom Vitaminska salata sa narom

    Hrskavi crveni kupus, sočni krastavci, slatke šargarepe i cvekla u kombinaciji sa malo voća i zanimljivim dresingom čine je savršenim obrokom ili prilogom.

  • Zdravlje
    Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak? Kako brzo, bezbedno i na prirodan način sniziti krvni pritisak?

    Visok krvni pritisak, poznat i kao hipertenzija, nastaje kada je potrebna prevelika sila da bi krv prošla kroz arterije, što dodatno opterećuje srce. Više od 1,2 milijarde odraslih širom sveta ima visok pritisak, a gotovo polovina njih i ne zna za to.

    Namirnice koje verovatno nisu dobre za zdravlje mozga Namirnice koje verovatno nisu dobre za zdravlje mozga

    Ishrana je jedan od najvažnijih faktora koji dugoročno oblikuju kako naše telo i mozak funkcionišu. Neke namirnice obezbeđuju stabilnu energiju, štite neurone i podržavaju pamćenje. Druge, međutim, mogu imati suprotan efekat, podizati nivo šećera u krvi, izazivati upale i remetiti san. Vremenom, te posledice mogu da oslabe koncentraciju, pamćenje i kognitivne sposobnosti.

  • Putovanja
    Helsinki ponovo proglašen za najodrživiju destinaciju na svetu Helsinki ponovo proglašen za najodrživiju destinaciju na svetu

    Po drugi put zaredom, finska prestonica zauzela je prvo mesto na Global Destination Sustainability (GDS) indeksu - rang listi koja svake godine meri održivost turističkih destinacija širom sveta.

    Gde videti Severnu svetlost 2026. godine? Najlepše destinacije za čarobno iskustvo Gde videti Severnu svetlost 2026. godine? Najlepše destinacije za čarobno iskustvo

    Aurora Borealis, poznata kao Severna svetlost, za mnoge je jedno od najlepših i najređih iskustava u životu. Ove godine svetleći zavese bile su vidljive čak i u južnoj Engleskoj, ali uobičajeno ih možete posmatrati samo u hladnim, severnim krajevima sveta.

  • Preporučujemo
    Ako vaš veš nakon pranja ima neprijatan miris isprobajte ove trikove! Ako vaš veš nakon pranja ima neprijatan miris isprobajte ove trikove!

    Ako primetite da vaš veš ima neprijatan, pa čak i gori miris nego pre pranja, to je znak da vašoj mašini za pranje veša treba dubinsko čišćenje.

    Održavanje dušeka: Koliko često treba da ih usisavamo? Održavanje dušeka: Koliko često treba da ih usisavamo?

    Verovatno redovno usisavate podove i nameštaj, ali postoji jedan deo doma koji mnogi često zanemaruju - dušek. Iako na prvi pogled deluje čist, on može biti pravo leglo prašine, alergena i grinja, što može negativno uticati na kvalitet vazduha i vaš san. Zato je važno da ga redovno održavate i usisavate, kako biste smanjili nakupljanje nečistoća i poboljšali higijenu spavaće sobe.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 124.40 125.27 126.15
    USD 99.14 99.84 100.53
  • Povezani članci
  • Teleći gulaš

    Ukoliko volite mađarsku kuhinju i teletinu, ovako pripremljen gulaš će vam se posebno dopasti.




    23-06-2017 | 13:50 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-firea


    Sastojci:

    - 1 kašika masti
    - 1 velika glavica crnog luka
    - 1 čen belog luka
    - 1 kg teletine ili govedine
    - 1/2 kašičice kima
    - 2 kašike slatke paprike
    - 1 crvena sveža paprika
    - 1 zelena sveža paprika
    - 1 kutija paradajza (oko 400 g)
    - 1,5 dl vode
    - 250 g pečurki
    - 150 g kisele pavlake
    - biber, začin, so

    Priprema: Propržite u dubljoj šerpi sitno iseckan crni i beli luk. Dodajte meso isečeno na parčad i pržite ga dok ne dobije lepu boju. Zatim dodajte so, biber, papriku i kim. Ostavite da se sve to kuva 2 minuta. Na kraju stavite paprike, paradajz, nalijte vodom ili ako imate, supom, pokrijte i pecite u pećnici oko 2 sata, na temperaturi od 150 °C. Pola sata pred kraj kuvanja, dodajte pečurke. Pred iznošenje na sto, proverite da li je jelo dobro začinjeno, a zatim preko njega sipajte kiselu pavlaku. Služite ga sa kuvanim krompirom ili rezancima sa maslacem i sa zelenom salatom.

  • Pročitajte i...
    Džem od šljiva sa čokoladom Džem od šljiva sa čokoladom

    Jesen i zima su za mnoge nezamislivi bez tradicionalnog džema od šljiva. Evo jednog sjajnog recepta koji potpisuju iskusne domaćice, tvrdeći da će vas ukus očarati.

    Lagani kolač sa jabukama Lagani kolač sa jabukama

    Dan je sve kraći, a noći sve hladnije, pa je možda i pravi trenutak za jedan ovakav "jesenji" recept. Zato zauzmite svoje omiljeno mesto, pustite omiljenu seriju i uživajte u ovom laganom desertu.

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: