-
Poslednjih 5 pesama
- Idoli - Maljčiki
- Željko Joksimović - Zaboravljaš
- Valentino - Idu ptice selice
- Nina Badrić - Ako odeš ti
- Vlado Georgiev - Mi nismo mi
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Musaka sa pire krompirom
Musaka je mnogima od nas jedno od omiljenijih jela. Ako volite sočniju varijantu musake, pripremite je sa pire krompirom. Po želji, na kraju možete je posuti starim sirom ili trapistom za dodatni šmek.
Starinski kolač sa šljivama
Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...
-
Zdravlje
Namirnice koje ne treba da jedete nakon isteka roka trajanja
Nisu svi rokovi trajanja fleksibilni, a lekari i nutricionisti objašnjavaju koje namirnice postaju rizične čim pređu svoj bezbedni rok.
Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak?
Veliko istraživanje, predstavljeno na sastanku Američkog društva za ishranu u Bostonu, otkrilo je da su učesnici koji su konzumirali više od pola kašike maslinovog ulja dnevno smanjili rizik od smrti usled demencije za 28 procenata u poređenju sa onima koji nikada ili retko koriste maslinovo ulje.
-
-
Putovanja
Tajni tuneli ispod Koloseuma otvoreni za javnost
Posetioci sada mogu da istraže tajne podzemne tunele ispod rimskog Koloseuma.
Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva
Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.
-
Preporučujemo
Tri kućna trika sa sodom bikarbonom koji rešavaju probleme za tren
Soda bikarbona, odnosno natrijum-bikarbonat, pravi je heroj svake kuhinje, neizostavan je sastojak u mnogim receptima, ali i moćno sredstvo za čišćenje i neutralisanje neprijatnih mirisa. Jeftina je, lako dostupna i mnogo ekološkija od većine drugih sredstava za čišćenje, pa ne čudi što je stalni član gotovo svakog domaćinstva.
Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora
Vreme je da jednom zauvek razrešimo dilemu: koliko dugo mleko zaista može da stoji? Neki tvrde da je bezbedno i nekoliko dana nakon isteka roka, dok drugi smatraju da ga treba baciti čim ga otvorite. Pa, gde je istina?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 125.09 125.97 126.86 USD 100.10 100.81 101.51
-
Tajlandska salata osvojiće vas na prvi zalogaj
Spoj nudli, povrća i govedine daće salatu koja će vas zasititi, ali nećete osećati težinu i nadutost.
29-01-2016 | 12:54 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/arenacreative
Sastojci:
-400 grama goveđeg mesa iseckanog na komadiće
-1 kašika maslinovog ulja
-250 grama tankih ili debljih nudli
-2 manja krastavca
-2 šargarepe
-1 manji crveni luk
-130 grama boranije
-1 veza svežeg korijandera
-100 ml sveže soje
-malo čili prelivaPriprema: Zagrejte tiganj na srednjoj vatri. Komade mesa premazati uljem i posoliti i pobiberiti. Kuvati u tiganju 2-3 minuta sa svake strane, a zatim prebaciti u tanjir. Prelijte tanjir folijom da se meso ne ohladi. U međuvremenu kuvati nudle u ključaloj vodi oko 4 minuta dok ne mekšaju. Iscedite ih dobro. Zatim grubo naseckajte krastavce, šargarepu na tanke štapiće, a luk na kolutiće. Kad sve iseckate pomešajte sa govedinom, sojom, korijanderom i nudlama u isti tiganj gde ste pržili meso i mešajući non stop propržite salatu. Salatu servirati u dublje činije, preliti slatko-ljutim čili sosom.
-
Pročitajte i...
Salata od plavog patlidžana
Ako volite lagane, kremaste i mirisne zalogaje, ova salata od plavog patlidžana je pravo otkriće.
Kremasti pileći paprikaš
Malo drugačiji recept koji zaista sadrži papriku, a ukus je intenzivniji...
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: