-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Južnjaci
- Azra - Usne Vrele Visnje
- Knez - Vjeruj
- Oliver Mandić - Osloni se na mene
- Jelena Tomašević - Radio svira za nas
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoProlećna salata sa junetinom
Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.
Najjednostavnija i najukusnija pastaZa pripremu ove paste nije vam potrebno više od 20 minuta, a ako ste brzi i vični u kuhinji, obrok će verovatno biti spreman još brže...
-
ZdravljeSimptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na gluten
Gluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.
U "ozbiljnim" godinama ove vežbe su prioritetIstraživanja koja se sprovode poslednjih decinija ukazuju da je fizička aktivnost značajna tokom celog života. Posebno je važno da u nekim ozbiljnijim godinama ne odustanemo od fizičke aktivnosti, a pojedine vežbe donose značajne benefite.
-
PutovanjaRaj za hedoniste: Posetite čarobnu Toskanu
Ako raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
Za ljubitelje prirode: Ovo su "najzelenije" zemlje EvropeŠvedska kompanija Hemsol je sprovela istraživanje sa ciljem identifikacije "najzelenijih" zemalja u Evropi, a rezultati su postavili Norvešku na vrh liste.
-
PreporučujemoPrirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastu
Da biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.
Očistite štekere i druge požutele predmete u kućiUtičnice i druge bele predmete koji su vremenom požuteli ne treba bacati. Sve što vam treba je nekoliko sastojaka za čišćenje i ovi predmeti će izgledati kao novi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 120.49 121.34 122.19 USD 107.09 107.85 108.60
-
Svinjetina sa kajmakom
Obrok za prave gurmane.
11-04-2016 | 12:15 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-stockfotocz
Sastojci:
- 5 šnicli svinjskog vrata
- 150 g starog kajmaka
- 7 češnjeva belog luka
- 1 glavica crvenog luka
- 3 velika krompira
- 3 šargarepe
- 2 velike sveže zelene paprike
- 1 kocka za supu
- 400 ml vode
- malo soli i bibera
- 1 kašika vinskog sirćeta
- 1 kašika brašna
- ulje
Priprema: Uključite rernu na 200 ̊C. Napraviti marinadu od izgnječenog belog luka, malo soli (manje od pola kašičice) i 3 kašike ulja. Svinjske šnicle od vrata sa obe strane premazati ovom marinadom i ostaviti ih tako dok ne pripremite povrće. Glavicu crvenog luka presecite na pola, a zatim ga iseckajte na rebarca. Paprike očistite od peteljki pa onda isecite na kolutove. Oljušteni krompir isecite na krugove. Šargarepe izrezite na štapiće. Svo iseckano povrće malo posolite, pobiberite po ukusu i sve dobro promešajte. U četvrtastu vatrostalnu činiju sipajte vrlo malo ulja, a zatim u nju prebacite svo povrće i lepo ga rasporedite. -
Pročitajte i...Prolećna salata sa junetinom
Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.
Sočna piletina sa pivom iz rerneEvo jednostavnog recepta za pripremu pilećeg mesa iz rerne sa pivom i začinima.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: