-
Poslednjih 5 pesama
- Tony Cetinski - Blago onom ko te ima
- Zana - Nisam, Nisam
- Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
- Toše Proeski - Ako me pogledaš u oči
- Riblja čorba - Dobro jutro
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOslić u paradajz sosu
Neobična priprema svima poznate ribe možda će vam postati omiljena nakon što isprobate ovaj recept.
Neodoljiva španska pita!Španska pita je brz i jednostavan obrok. Izdašna JE i sočna, zbog čega je mnogima omiljeni izbor za doručak ili večeru.
-
ZdravljePanika ili anksioznost? Ovo su ključne razlike
„Napad anksioznosti“ nije formalni medicinski izraz, ali ga neki koriste da opišu emocionalnu i fizičku reakciju na specifične stresne situacije. S druge strane, napadi panike su epizode intenzivnog straha koje prate izraženi kognitivni, emocionalni i fizički simptomi.
Kako najlakše da prepoznamo manjak magnezijuma u organizmu?Manjak magnezijuma može da ima veliki uticaj na naše zdravlje.
-
PutovanjaDeset najboljih stvari koje morate da doživite u Beču
Beč, ili „Wien“ na nemačkom, prestonica je Austrije, bogata kulturom, impresivnom baroknom arhitekturom i svetski poznatom muzičkom baštinom koju su stvarali velikani poput Mocarta i Betovena. Otkrijte kako lokalci preporučuju da istražite ovaj grad, spoj tradicije i savremenosti.
Lista najpotcenjenijih destinacija u Evropi za 2025. godinuMagazin TimeOut kreirao je listu najpotcenjenijih destinacija u Evropi za 2025. godinu. Ova lista je namenjena onima koji žele da zaobiđu najpoznatije i najposećenije turističke destinacije Evrope.
-
PreporučujemoNe bacajte koru od jabuke: Evo za šta sve možete da je iskoristite
Kora od jabuke može da vam bude izuzetno korisna, iako vam to verovatno nikada nije palo na pamet.. Setite se ovog teksta sledeći put kada rešite da je odstranite…
Želite da vam odeća miriše dugo nakon pranja? Evo kako da to postignetePostoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće tokom dužeg perioda, bez potrebe za čestim pranjem ili korišćenjem skupih osveživača. Bilo da se radi o svakodnevnoj garderobi ili odeći koju retko nosite, ovi praktični saveti pomoći će vam da vaša omiljena odeća uvek bude prijatna na dodir i mirisna kao da je tek oprana.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.14 116.96 117.77 CHF 124.33 125.21 126.08 USD 110.97 111.75 112.53
-
Švarcvald torta
Bilo da slavite rođendan ili ne, za Švarcvald tortu je uvek pravo vreme!
24-03-2017 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- Piyaphat
Sastojci:
- 6 belanaca
- 6 kašika šećera
- 6 žumanaca
- 12 kašika oraha
- 2 kašike brašna
- 1 prašak za pecivo
Fil 1:
- 2 dcl soka od višnje
- 2 kašike gustina
- 4 kašike šećera
Fil 2:
- 1l slatke pavlake
- pa 2 dcl kisele pavlake
Priprema: Kora: Umutiti 3 belanca, 3 kašike šećera, 3 žumanca, 6 kašika oraha, 1 kašika brašna i pola praška za pecivo. Okrugao kalup za tortu srednjih dimenzija premazati margarinom ili uljem i posuti laganim slojem brasna. Rernu zagrijati na 180 C i peci koru 20-tak minuta.
Ispeći takve dvije kore. Priprema Fila 1: Sve skuvati u gusti fil i ostaviti da se ohladi. Fil 2: Umutiti 1 l slatke pavlake, pa 2 dcl kisele pavlake dodati u umućenu slatku pavlaku i izmešati kašikom. Kada se sve pripremi slagati sledećim redosledom: kora, fil 1, višnje, fil 2 pa opet kora , fil 1, višnje, fil 2. i ukrasiti tortu po želji. -
Pročitajte i...Tart sa čokoladom i borovnicama
Sočan, mekan i osvežavajući tart sa borovnicama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu.
Kremaste šnenokle!Šnenokle su desert koji nas podseća na detinjstvo. Kremaste i ukusne mogu momentalno da nas oraspolože, posebno u ovim hladnim danima...
Kremasta torta sa višnjamaOva kremasta torta je sve što vam treba kada je hladno i želeti da uživate uz omiljeni film ili knjigu... Ujedno ova torta je i savršena praznična poslastica i nikoga neće ostaviti ravnodušnim...
Rolat sa džemom od šljivaAko ste ljubitelj džema od šljiva veruje nam na reč kada kažemo da će vas ovaj kolač oduševiti. Pored toga što je izuzetno ukusan, ovaj rolat se izuzetno jednostavno priprema, pa je to još jedan razlog više da zapišete ovaj recept i pripremite ga za vikend.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: