Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Aleksandra Radović - Ziveo Kraj

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Merlin - Godinama
  2. Bijelo dugme - A i ti me iznevjeri
  3. Aleksandra Radović - Ziveo Kraj
  4. Crvena jabuka - Kad S Tobom Nema Me
  5. Željko Vasić - Voli Me Il Ne Voli Me
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Nebojša Dugalić - Sreda - Mojih 50
  2. 19. oktobar - 1 - Dodir noći
  3. 19. oktobar - 2 - Dodir noći
  4. 19. oktobar - 3 - Dodir noći
  5. Nebojša Dugalić - Utorak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Rižoto sa povrćem Rižoto sa povrćem

  Ukusano jelo koje se lako priprema. Može se jesti samostalno ili kao prilog.

  Brusketi sa bundevom Brusketi sa bundevom

  Ukoliko očekujete goste ili vam je potrebno brzo rešenje da nešto prezalogajite, brusketi sa bundevom su sjajno rešenje.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Zdravlje
  Hrana bogata Cinkom Hrana bogata Cinkom

  Cink je mineral koji ima mnogostruke benefite po organizam, ukoliko se plavilno i redovno unosi.

  Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

  Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.76 117.58 118.41
  CHF 109.02 109.79 110.56
  USD 100.19 100.89 101.60
 • Povezani članci
 • Super pokloni za Super mame!

  Sberbank i Naxi radio Vam predstavljaju nagradni foto konkurs Super mama!
  05-05-2016 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Promo plakat

   

  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.
   

  Predstavite nam fotografijom Super mamu iz svog okruženja: svoje supruge, sestre, tetke, drugarice, komšinice, koleginice – sve one kojima se divite i kojima želite da se zahvalite zato što postoje i osvojite jedan od deset Sberbank vaučera u vrednosti od po 10.000, dinara.

  Pronađi u svom foto albumu fotografiju koja najbolje opisuje Super mamu iz tvog okruženja, postavi je u aplikaciji na Facebook stranici Naxi radija od 9. maja do 22. maja i napiši ukratko zašto je baš ona Super mama!

  Stručni žiri će od 30 fotografija sa najviše lajkova izabrati deset najlepših fotografija i priča koje će Sberbank Srbija a.d. Beograd nagraditi Mercator S vaučerima od po 10.000 dinara. Proglašenje pobednika je 24. maja u programu Naxi radija u emisiji "Popodne sa Ivanom Drobnjaković", na Facebook stranici Naxi radija i na portalu www.naxi.rs, kao i na Facebook stranici Sberbank Srbija a.d.

  Ona je lepa ona je brižna ona je pametna i vredna. Brža od deteta u punom trku, snažnija od šest kesa koje nosi u jednoj ruci. U stanju je da kupi, popravi, pročita, pomazi i uteši. Odvede, dovede, skuva i to sve u istom trenutku! - Super mama!
  Pronađi aplikaciju na Naxi Facebook stranici, predstavi nam Super mamu iz svog okruženja i osvoji Sberbank nagrade.

  Spisak dobitnika Sberbank vaučera u iznosu od po 10.000 dinara:

  1. Ivana Marinovic (1865)
  2. Vlada Davidovic (1550)
  3. Lela Nikolic (1312)
  4. Snežana Vitezovic (1592)
  5. Sofija Simonovic (1027)
  6. Snežana Milikic Nikolic (919)
  7. Stefanovic Stevan (912)
  8. Milena Blagojevic (910)
  9. Mirjana Gašić (1162)
  10. Ivana Šarac (977)
   
  Stručni žiri odabrao je 10 fotografija od ukupno 30 sa najvećim brojem lajkova. Odabrane su fotografije koje imaju opis kao što je naglašeno u pravilima. Vaučere dobijaju Super mame sa slike, a ne osobe koje su ih prijavile.

  Nagrađeni učesnici će biti kontaktirani od strane organizatora isključivo putem e-mail adrese i broja telefona koju su uneli u kontakt formu.
  Preuzimanje nagrada će biti organizovano u maksimalnom roku od 30 dana nakon završetka Nagradnog konkursa u nekoj od filijala Sberbank u Beogradu.


  PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA "SUPER MAMA"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).

  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradno takmičenje će se održati od 09.05.2016. u 10h do 22.05.2016. u 23:59h, a odnosi se na slušaoce Naxi radija i fanove facebook strane Naxi radija. Nagradni konkurs se sprovodi za SBERBANK Srbija a.d. i organizuje se u svrhu promocije SBERBANK na službenoj Facebook stranici, portalu i u programu organizatora.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na službenoj Facebook stranici Naxi radija, na službenoj web stranici Naxi radija – www.naxi.rs kao i na Facebook stranici Sberbank Srbija a.d..

  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbeđuje SBERBANK:
  10 PUTA – Mercator S VAUČER NA 10 000 DINARA (može se iskoristiti u prodavnicama u okviru Merkator S grupe: IDEA, RODA, Mercator, Avenija Mode, Modiana, Intersport, Beautique)

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Sberbank Srbija kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu. Nagradnom konkursu moguće je pristupiti putem ličnog Facebook profila registrovanog na društvenoj mreži Facebook, te ulaskom u aplikaciju "Super mama" na Facebook stranici Naxi radija, kao i ulaskom na aplikaciju na portalu Naxi radija.

  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Za učestvovanje u Konkursu potrebno je pristupiti aplikaciji "Super mama" na Facebook stranici Naxi radija ili portalu Naxi radija. Unutar aplikacije korisnik treba da postavi svoju originalnu i autorsku fotografiju na temu "Super mama iz mog okruzenja".

  Svaki korisnik može da prijavi jednu autorsku fotografiju koja odgovara zadatoj temi. Fotografije koje ne odgovaraju zadatoj temi ili su na bilo koji način neprikladne, biće uklonjene iz aplikacije bez prethodnog upozorenja.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje pobednika će biti 24.05.2016. u periodu od 14h do 18h, unutar aplikacije "Super mama", kao i na službenoj Facebook stranici Naxi radija, na portalu Naxi radija i uživo u programu Naxi radija, kao i na služebnoj Facebook stranici Sberbank Srbija a.d.
  Učesnici nagradnog konkursa su slobodni da pozovu svoje prijatelje da glasaju/like-uju njihovu fotografiju. Fotografije učesnika koji su prikupili najviše like-ova na pojedinačnoj fotografiji ulaze u uži izbor od 30 fotografija sa najviše lajkova.
  Na kraju nagradnog konkursa, žiri od minimalno tri člana predstavnika Naxi radija i Sberbank, bira deset (10) dobitnika nagrada.
  Ime i prezime osobe treba da odgovara imenu i prezimenu Facebook profila, u skladu sa Facebook-ovom Terms of service (https://www.facebook.com/legal/terms). Ukoliko ne odgovara, korisnik je dužan da privatnom porukom obavesti Organizatora na Facebooku, kao i da, ukoliko Organizator zatraži, dostavi fotografiju svoje lične karte.
  Učesnici koji nisu ispunili kontakt formu i time onemogućili organizatoru da ih kontaktira o detaljima preuzimanja nagrade, ne ostvaruju pravo na osvajanje nagrade te se njihova prijavljena fotografija bez ispunjene kontakt forme smatra nevažećom prijavom.

  Član 8: OBJAVA DOBITNIKA
  Imena dobitnika nagrada će biti objavljena na službenoj Facebook stranici Naxi radija, službenoj Facebook stranici Sberbank Srbija a.d, portalu Naxi radija i uživo u program Naxi radija.

  Član 9: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon objave dobitnika, nagrađeni učesnici će biti kontaktirani od strane organizatora isključivo putem e-mail adrese i broja telefona koju su uneli u kontakt formu. Preuzimanje nagrada će biti organizovano u maksimalnom roku od 30 dana nakon završetka Nagradnog konkursa u nekoj od filijala Sberbank u Beogradu. Vrednosni vaučeri se ne mogu zameniti za novac niti se može uzeti kusur u slučaju da je potrošen iznos manji od iznosa naznačenog na vaučeru.

  Član 10: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila.
  Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke I marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima, osim Sberbank Srbija a.d.
  Kao učesnik u ovom konkursu vi ste odgovorni za vaše objavljene fotografije. Objavom fotografije garantujete da: Posedujete ili kontrolišete sva prava na objavljenu fotografiju, uključujući bez ograničenja sva autorska prava i zaštitne znakove; da vaša fotografija ne povređuje prava drugih osoba ili jedinki poput prava na privatnost ili publicitet; i da je vaš prilog u skladu s primenjenim zakonima, pravilima i regulativama.
  Organizator neće imati pristup korisnikovom Facebook profilu, niti će koristiti i pristupati korisnikovim podacima na Facebook-u mimo osnovnih podataka nužnih za funkcionisanje aplikacije, te će biti korišteni isključivo u tu svrhu.

  Član 11:PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i Sberbank Srbija a.d. objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 12: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
  Ukoliko ime s kojim se osoba prijavljuje ne odgovara imenu s lične karte, osoba je dužna da to napomene prilikom prijave kako bi mogla da osvoji nagradu.
  Više igrača s istim prezimenom na istoj adresi stanovanja će se smatrati jednim dobitnikom. Ako se tokom trajanja i po završetku Nagradnog takmičenja zapaze neregularnosti u ponašanju učesnika u Nagradnom takmičenju, te se pokaže opravdana sumnja da je isti u svrhu postizanja rezultata postupao na način koji nije dozvoljen pravilima Facebook stranice (npr. koristio lažne profile), Organizator zadržava pravo diskvalifikacije Učesnika.
  Organizator ima, prema slobodnoj proceni, isključivo pravo da diskvalifikuje svaku prijavu zbog nepoštovanja Pravila Igre. Učesnici prihvataju i saglasni su da Organizator pritom ne snosi nikakvu odgovornost i da nemaju pravo ni na kakav oblik naknade štete u vezi sa tim.
  Kao naročiti razlog za diskvalifikaciju, smatraće se neovlašćeni pristup ili pokušaj ili sumnja u neovlašćeni pristup aplikaciji od strane korisnika aplikacije ili učesnika ili bilo koji drugi način kršenja zakonskih propisa Republike Srbije.

  Član 13: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem službene Facebook stranice.
  Učesnici su saglasni i prihvataju da aplikacija možda neće biti dostupna u svako doba, u zavisnosti od nepravilnosti same društvene mreže Facebook ili ostalim faktorima na koje se ne može uticati. Organizatori neće ni na koji način biti odgovorni za nedostupnost aplikacije.

 • Pročitajte i...
  Slavimo nedelju žena Slavimo nedelju žena!

  Povodom Dana žena odlucili smo da svakog dana od 8. do 12. marta obradujemo dame Delta City poklon karticom u iznosu od 6.000 dinara.

  Sjajne ideje za pakovanje poklona Sjajne ideje za pakovanje poklona

  Nova godina je tu, a jedan od načina da obradujete najbliže i obeležite ulazak u novu kalendarsku godinu jeste i pripremanje, odnosno pakovanje poklona. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji polaže pažnju na estetiku pakovanja, verujemo da će vam se dopasti neki od primera koje smo odabrali za ovu godinu.

  Pakovanje poklona: Zabava i radost za ukućane Pakovanje poklona: Zabava i radost za ukućane

  Lepo upakovan poklon, ne samo da estetski ostavlja jači utisak, već time pokazujete da vam je do osobe kojoj je poklon namenjen posebno stalo. Ove praznične sezone budite posebno inspirisani i sjajno se zabavite pakujući poklone za drage osobe!

  Originalnost pre svega: Kako upakovati poklone? Originalnost pre svega: Kako upakovati poklone?

  Poklone koje ste namenili najvoljenijima, upakujte na kreativan način koji će ih oduševiti.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: