Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Kiki Lesendric I Piloti - Negde Duboko Tu

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
Stil
  • Avokado za zdravu kosu Avokado za zdravu kosu

    Avokado je jedna od voćki koja se uspešno promenjuje kako u prehrambene, tako i kozmetičke svrhe. Ukoliko želite da osvežite vaše vlasi i nahranite ih prirodnim uljem, napravite masku za kosu od avokada.

  • Met Gala uz pesmu Florens Velč Met Gala uz pesmu Florens Velč

    Svakog proleća, odnosno prvoj ponedeljka u maju u Metropolitan muzeju u Njujorku održava se jedno od najvažnijih modnih godišnjih okupljanja, Met Gala, koje ima za cilj prikupljanje sredstava za Metropolitenov Institut za kostime, a okupljanje ujedno predstavlja i svečano otvaranje najnovije izložbe Instituta.

  • Piling kakav vaša koža zaslužuje: Za uživanje čula Piling kakav vaša koža zaslužuje: Za uživanje čula

    Piling se ubraja u jedan od osnovnih elemenata adekvatne nege kože, a njegove prednost i svrha ogledaju se u uklanjanju mrtvih ćelija i nečistoća. U skladu s tipom kože i preporukom dermatologa odredite kakav tip pilinga je najbolji za vas, a mi smo pripremili nekoliko kombinacija koje možete napraviti u svom domu.

  • Marama u kosi: Modni detalj za retro šik Marama u kosi: Modni detalj za retro šik

    Marama u kosi? Apsolutno da. Ovo je izbor koja vam pruža pregršt mogućnosti da se poigrate vašom kosom, a marama postane neizostavan aksesoar tokom sunčanih dana.

  • Maska za uklanjanje mitisera Maska za uklanjanje mitisera

    Odlazak kod kozmetičara u datim vanrednim okolnostima nije opcija, ali ukoliko imate problem sa mitiserima možete kao preventivu napraviti kućnu masku koja je potpuno na prirodnoj bazi.

  • Maska za negu ruku Maska za negu ruku

    Pojačana higijena ruku, te češće tretiranje kože nešto toplijom vodom, kao i upotreba dezinfekcionih preparata mogu isušiti kožu.

  • Saveti za zdravu kosu Saveti za zdravu kosu

    Nega kose je od presudnog značaja za njen zdrav izgled, a pored redovnog šišanja i korišćenja adekvatnih preparata, donosimo vam još nekoliko važnih faktora koji utiču na to da kosa odiše sjajem.

  • RESERVED: Moderna romantika za proleće 2020. RESERVED: Moderna romantika za proleće 2020.

    Prvi modni komadi RESERVED za proleće 2020. dokazuju da je manje više. Jednostavan stil gde je osnova kolekcije izrađena od nekoliko elemenata i samo nužnih dodataka. Bez dodatnih slojeva ili ukrasa. U središtu pažnje su boja, šljokičasti rez i kvalitetni materijali s ciljem da se istakne karakter. Sve veći broj eko struktura. Funkcionalizam i udobnost čvrsto su ukorenjeni u prolećne trendove 2020. i osnovni su atributi najnovije RESERVED kolekcije. Dobra odeća je kao druga koža. Ovo je recept za stil koji će brend promovisati ovog proleća.

  • Suzana Perić predstavlja Srbiju na Milano Fashion Week-u Suzana Perić predstavlja Srbiju na Milano Fashion Week-u

    Srbiju će na predstojećoj Nedelji mode u Milanu predstavljati modna kreatorka Suzana Perić sa kolekcijom Passaporto (Pasoš). Revija će se održati 18. februara u okviru platforme Mad Mood na kojoj je Suzana nagrađena prošle godine za najboljeg internacionalnog dizajnera.

  • Hugo Boss: Kolekcija u čast Dejvida Bouvija Hugo Boss: Kolekcija u čast Dejvida Bouvija

    Proslavljeni modni brend Hugo Boss rešio je da novu uniseks capsule kolekciju posveti muzičaru i modnoj ikoni Dejvidu Bouviju.

  • Koje haljine su privukle najviše pažnje na dodeli Zlatnih globusa? Koje haljine su privukle najviše pažnje na dodeli Zlatnih globusa?

    Dodela Zlatnih globusa okuplja veliki broj ličnosti iz sveta filmske industrije i šou biznisa, a ono što, pored samih nagrada, privuče najviše pažnje jeste dolazak poznatih zvanica na crveni tepih.

  • Šminka i frizura u par minuta Šminka i frizura u par minuta

    Nova godina je iza čoška, a bilo da je dočekujete kod kuce ili na nekom drugom mestu, ovi trikovi vam mogu pomoći da u svega nekoliko minuta izgledate sjajno.