-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Na Zadnjem Sedistu Moga Auta
- Aleksandra Radović - Čuvam te
- Merlin - Moj je zivot Švicarska
- Valentino - Skloni se sa moga prozora
- Nina Badrić - Ti ne znaš kako je
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir čorba sa pečurkama
Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
-
Zdravlje
Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?
Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
-
-
Putovanja
Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu
Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
-
Preporučujemo
Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove
I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.72 125.60 126.47 USD 100.52 101.23 101.93
-
Šta raditi sa jajima preostalim od Uskrsa?
Posle uskršnjih praznika, uglavnom nam ostane po nekoliko jaja koja nismo stigli da pojedemo. Evo nekoliko kreativnih ideja šta da uradite sa preostalim jajima.
04-05-2016 | 12:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Sunlike
1. Isecite jaja na pola. Izvadite žumanca i u maloj činiji ih pomešajte sa majonezom, senfom i malo bibera (sami procenite koja vam je količina potrebna tako da dobijete glatku smesu). Napunite belanca ovom smesom i odozgo ukrasite paprikom, peršunom i komadićima pržene slanine.
2. Jaja možete da iskoristite i za italijanske pica-sendviče. Uzmite tost hlebčiće ili kriške običnog hleba i blago ih poprskajte maslinovim uljem, a zatim stavite paradajz, mocarela-sir, kuvana jaja isečena na kriške i sve zajedno pospite origanom i zapecite u rerni.
3. Sendviče možete da napravite i od integralnog hleba. Za to vam je potrban namaz koji ćete napraviti od rendanih jaja, majoneza i sitno seckanog krastavca, a preko toga možete da stavite komad dimljenog lososa.
4. Dečiji sendviči - pomešajte tunjevinu sa seckanim kuvanim jajima i krastavcem i tako ćete dobiti odličan namaz za lagani sendvič.
5. Ukusan namaz možete da napravite i tako što pomešate kašiku senfa, majoneza i sitno seckanog peršuna. Tom smesom namažite hleb, a onda dodajte jaja isečena na kriške i komad salate, odozgo stavite još jedan komad hleba. -
Pročitajte i...
Krompir čorba sa pečurkama
Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
Skuša u belom vinu
Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: