-
Poslednjih 5 pesama
- Dubrovacki trubaduri - La Musica Di Notte
- Viktorija - Rat i mir
- Bebi Dol - Rudi
- Crvena jabuka - Nekako S Proljeca
- Leo Martin - Laku Noc Dragi...
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
Šta raditi sa jajima preostalim od Uskrsa?
Posle uskršnjih praznika, uglavnom nam ostane po nekoliko jaja koja nismo stigli da pojedemo. Evo nekoliko kreativnih ideja šta da uradite sa preostalim jajima.
04-05-2016 | 12:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Sunlike
1. Isecite jaja na pola. Izvadite žumanca i u maloj činiji ih pomešajte sa majonezom, senfom i malo bibera (sami procenite koja vam je količina potrebna tako da dobijete glatku smesu). Napunite belanca ovom smesom i odozgo ukrasite paprikom, peršunom i komadićima pržene slanine.
2. Jaja možete da iskoristite i za italijanske pica-sendviče. Uzmite tost hlebčiće ili kriške običnog hleba i blago ih poprskajte maslinovim uljem, a zatim stavite paradajz, mocarela-sir, kuvana jaja isečena na kriške i sve zajedno pospite origanom i zapecite u rerni.
3. Sendviče možete da napravite i od integralnog hleba. Za to vam je potrban namaz koji ćete napraviti od rendanih jaja, majoneza i sitno seckanog krastavca, a preko toga možete da stavite komad dimljenog lososa.
4. Dečiji sendviči - pomešajte tunjevinu sa seckanim kuvanim jajima i krastavcem i tako ćete dobiti odličan namaz za lagani sendvič.
5. Ukusan namaz možete da napravite i tako što pomešate kašiku senfa, majoneza i sitno seckanog peršuna. Tom smesom namažite hleb, a onda dodajte jaja isečena na kriške i komad salate, odozgo stavite još jedan komad hleba. -
Pročitajte i...
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Kako bezbedno odmrznuti hranu? Saveti koje vredi zapamtiti
Odmrzavanje namirnica deluje kao jednostavan zadatak, ali mnogi prave greške koje mogu dovesti do kvarenja hrane ili čak trovanja. Stručnjaci ističu da je najvažnije paziti na temperaturu i način na koji se odmrzavanje sprovodi, jer u suprotnom postoji rizik od bakterija poput salmonele i listerije.
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: