-
Poslednjih 5 pesama
- Magazin - Gutljaj vina
- Moby Dick - Hotelska Soba
- Doris Dragović - To
- Kerber - Bolje da sam druge ljubio
- Nina Badrić - Volim Te, Volim
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kokos torta
Obradujte sebe jednom nežnom, kremastom tortom i radujte se toplim danima koji dolaze...
Musaka od batata
Ljubitelji ove vrste krompira obožavaće ovu musaku. Oni koji preferiraju tradicionalni način pripreme možda će biti sumnjičavi kada je ovaj recept u pitanju, ali ipak savetujemo da probaju ovo fantastično jelo.
-
Zdravlje
"Dijeta protiv starenja": Ove namirnice obavezno uvrstite u ishranu
Ako konzumirate dosta voća i povrća, a izbegavate šećer i mesne prerađevine već ste na dobrom putu...
Vaš vid može da predvidi demenciju i 12 godina pre dijagnoze, otkriva studija
Oči mogu da otkriju mnogo o zdravlju našeg mozga. Naime, problemi sa vidom mogu biti jedan od prvih znakova kognitivnog opadanja.
-
-
Putovanja
Nova pravila za putnike koji ove godine planiraju da putuju u Veliku Britaniju
Ako ove godine planirate putovanje u Veliku Britaniju, važno je da se upoznate sa novim pravilima kako bi sve prošlo bez problema. Reč je o Elektronskoj putnoj autorizaciji (ETA).
Jedan italijanski gradić nudi kuće za samo jedan evro
Ako ste mislili da su prilike za kupovinu kuće u Italiji za jedan evro nestale, prevarili ste se. Gradić Pene, smešten u regionu Abruco između Jadranskog mora i Gran Sasa, priključio se listi mesta koja pokušavaju da zaustave depopulaciju ovim atraktivnim programom.
-
Preporučujemo
Kako ukloniti neprijatne mirise iz obuće pomoću sastojaka iz kuće?
Neprijatni mirisi u obući su problem mnogih ljudi, posebno onih koji se bave sportom ili provode duge sate u zatvorenoj obući. Kombinacija znoja i bakterija stvara neprijatan miris, koji može biti uporan i često se teško uklanja.
Jednostavan trik koji će vas brzo osloboditi mrava!
Sa toplijim vremenom dolaze i neželjeni gosti – mravi, koji mogu da budu prava muka, posebno u prizemlju i na nižim spratovima.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 121.35 122.21 123.07 USD 106.48 107.23 107.98
-
Spremni za vežbanje?!
Vežbanje postoji oduvek, kao jedan od preduslova za očuvanje zdravlja i fizičke spremnosti. Danas postoji na stotine disciplina i programa za vežbanje u zavisnosti od sklonosti i afiniteta vežbača. Ukoliko ste i sami pobornici zdravgo način života, verujemo da će vas ovaj video zainteresovati. Evo koje su vežbe dominirale tokom proteklog stoleća.
19-05-2016 | 12:58 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Dean Drobot
Predstavljamo vam 100 godina fitnesa. Obujte patike, obucite omiljenu trenerku - vodimo vas na putovanje kroz razvoj fitnesa.
Kako se manjala operema za vežbanje, koje vežbe su bile najpopularnije, saznaćete u narednom videu.
I dok bi 20-ih lagano istezanje u elegantoj haljini bilo dovoljno, 50-ih biste neumorno vrteli hulahop, dok biste 80-ih sa trakom na glavi užurbano radili aerobik.Možda do sada niste otkrili svoj omiljeni način vežbanja, ali vam baš ovaj video može otkriti koja forma fintesa bi vam najviše odgovarala. Pogledajte.
-
Pročitajte i...
Ako vas muče alergije konzumirajte ovu hranu koja može da ublaži simptome
Cink igra ključnu ulogu u održavanju zdravog imunog sistema, jer je neophodan za proizvodnju i funkciju imunih ćelija, kao i hormona povezanih s imunitetom, objašnjava nutricionista.
Evo koja pića mogu da ublaže, a koja da pogoršaju menstrualne bolove
Žene godinama isprobavaju različite metode za ublažavanje simptoma menstruacije, ali rezultati su često neujednačeni. To može biti posledica nedoslednih istraživanja o uticaju ishrane na zdravlje žena. Zato ginekološkinja Anita Sadati otkriva koja pića mogu pomoći u smanjenju tegoba tokom menstruacije, a koja bi trebalo izbegavati.
Zašto je dobro da grickamo celer između obroka?
Celer podržava zdravlje srca jer sadrži jedinjenja koja snižavaju krvni pritisak i tako štite srce - kaže dijetetičarka Simon Mudu i objašnjava da bi ovo povrće trebalo češče da konzumiramo.
Mit ili realnost: Da li je so zaista loša za nas?
So se najčešće koristi za začinjavanje hrane, ali i kao konzervans, jer sprečava rast bakterija i produžava rok trajanja namirnica. Osim što poboljšava ukus jela, ona igra ključnu ulogu u mnogim biološkim procesima u organizmu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: