Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Aleksandra Radović - Ne, Hvala

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Ne, Hvala
    2. Crvena jabuka - Ako Ako
    3. Bebi Dol - Brazil
    4. Bijelo dugme - Ružica si bila
    5. U Škripcu - Izgleda Da Nismo Sami
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Nađa Dulić - Utorak - Mojih 50
    2. 28. april - 1 - Dodir noći
    3. 28. april - 2 - Dodir noći
    4. 28. april - 3 - Dodir noći
    5. Nađa Dulić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir sa slaninom i belim lukom Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Zdravlje
    Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju

    Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.

    Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement? Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?

    Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.

  • Putovanja
    Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati! Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!

    Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.

    Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine

    Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!

  • Preporučujemo
    Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja

    Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.

    Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru

    Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.37 117.19 118.01
    CHF 124.22 125.10 125.97
    USD 102.31 103.04 103.76
  • Povezani članci
  • Sočna piletina sa pivom iz rerne

    Evo jednostavnog recepta za pripremu pilećeg mesa iz rerne sa pivom i začinima.




    05-03-2024 | 11:08 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, purrfect_photo

     

    Sastojci:

    1 pile (oko 1,5-2 kg), očišćeno i isečeno na delove

    1 limenka (oko 355 ml) piva po izboru

    3-4 čena belog luka, sitno seckana

    2 kašičice origana

    2 kašičice suvog ruzmarina

    1 kašičica dimljene paprike

    So i biber po ukusu

    Maslinovo ulje

    Limun (opciono, za posluživanje)

     

    Priprema:

     

    Uključite rernu da se zagreje na 200 stepeni Celzijusa. U velikoj posudi, pomešajte beli luk, origano, ruzmarin, dimljenu papriku, so, biber i malo maslinovog ulja.

     

    Stavite komade pilećeg mesa u posudu sa začinima i dobro ih promešajte kako bi se svaki deo obložio začinima. Ostavite da odstoji nekoliko minuta da se ukusi sjedine. Uzimajte komade mesa i ređajte ih u pleh za pečenje. Prelijte piletinu pivom. Pivo će doprineti sočnosti i aromi mesa.


    Stavite pleh u prethodno zagrejanu rernu i pecite oko 45-60 minuta, ili dok piletina ne postane zlatno smeđa i potpuno pečena. Povremeno prelivajte meso sopstvenim sosom kako bi ostalo sočno.

     

    Kada je piletina gotova, izvadite je iz rerne i ostavite da odstoji nekoliko minuta pre sečenja. Poslužite sa kriškom limuna i po želji, uz prilog po izboru.

     

    PRIJATNO!

     

  • Pročitajte i...
    Krompir Krompir sa slaninom i belim lukom

    Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

    Minestrone Minestrone čorba

    Minestrone čorba je prava vitaminska bomba i može da vam zameni kompletan obrok.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: