-
Poslednjih 5 pesama
- Bijelo dugme - Na Zadnjem Sedistu Moga Auta
- Sara Jo - Mahovina
- Van Gogh - Andjele Moj Brate
- Vlado Georgiev - Do svitanja
- Kiki Lesendrić - Uvek te djavo nadje lakse nego ja
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Zeleni smoothie: Čaša zdravlja!
Tokom proleća u ponudi je dostupno dosta svežeg voća i povrća, a ovaj period iskoristite da u vaš jelovnik uvrstite ukusne, hranljive i zdrave napitke.
Vežbe istezanja za bolje držanje
Ovaj desetominutni trening vam može pomoći da se oslobodite tenzije u predelu vrata i ramena, poboljšate držanje i smanjite bol u leđima.
-
Putovanja
Venecija: Grad mostova
Jedna od veoma popularnih turističkih destinacija Italije je Venecija - grad mostova i kanala, maski i karnevala, veličanstvenih građevina...
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
-
Preporučujemo
Za urednu radnu površinu kuhinje
Radnu ploču u vašoj kuhinji poželjno je uvek održavati čistom i dezinfikovanom, a prilikom njenog uređenja, možete uvesti neke od dekorativnih elemanata koji će je učiniti preglednom, praktičnom i lepog izgleda.
Neka zamiriše na proleće!
Ljubitelji osveživača za dom, proleće mogu osetiti u svojoj kući i pre njegovog datumskog dolaska pomoću neodoljivih osveživača napravljenih u domaćoj radinosti.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.47 117.29 118.11 CHF 116.81 117.63 118.46 USD 106.81 107.56 108.31
-
Sladak kupus sa junetinom
Ljubtelji domaće kuhinje, uživaće u ovom receptu.
06-04-2022 | 09:36 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock/ Rawlik
Sastojci:
- glavica svežeg kupusa
- dve šargerepe
- veći crni luk
- 2 sveža paradajza
- 2-3 čena belog luka
- 1dl soka od paradajza
- 500 g junetine
- 2 lovorova lista
- suvi začini
- uljePriprema: Na ulju prodinstati iseckani crni i beli luk. Dodati iseckanu šargarepu, junetinu iseći na komade, dodati luku i dinstati oko 30 minuta, pa dodati seckani paradajz, sok od paradajza i iseckani kupus na veće delove, lovorov list, suve začine. Naliti sa litar bujona i ostaviti da se krčka oko sat vremena.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: