Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Djordje Balašević - Ja luzer

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djordje Balašević - Ja luzer
    2. Toše Proeski - Pratim te
    3. Zana - Mladicu moj
    4. Ana Stanić - Grad
    5. Zdravko Čolić - Zbog tebe
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Nemanja Radošević - Petak - Mojih 50
    2. 19. jun - 1 - Dodir noći
    3. 19. jun - 2 - Dodir noći
    4. 19. jun - 3 - Dodir noći
    5. Nemanja Radošević - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Pljeskavice od pasulja Pljeskavice od pasulja

    Ako vam je možda dosadilo meso i žudite za nekim novim ukusima ovo je sjajna opcija za letnji ručak koji je ujedno i pun proteina.

    Dijetalna kupus čorba Dijetalna kupus čorba

    Ova čorba je bez mesa, mlečnih proizvoda i glutena – pa je kao takva pogodna za post, detoks ili dijetalne režime. Može se jesti gotovo u neograničenim količinama tokom dana, pa bez obzira na to da li držite dijetu ili ne, preporučuje se kao lagani obrok u toku letnjih dana...

  • Zdravlje
    Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce? Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce?

    Vremenske prilike mogu igrati značajnu ulogu u pogoršanju određenih zdravstvenih stanja. Visoke temperature i velika vlažnost vazduha posebno su rizični za osobe sa povišenim krvnim pritiskom i srčanim oboljenjima.

    Upozorenje stručnjaka: Hrana sa najvećim rizikom od bakterije E. coli Upozorenje stručnjaka: Hrana sa najvećim rizikom od bakterije E. coli

    Stručnjaci za bezbednost hrane otkrivaju koje proizvode treba izbegavati u prodavnici kako biste smanjili rizik od bolesti prenosivih hranom.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke

    Novinari prestižnog magazina Travel + Leisure zanimalo je kako najbolje doživeti Firencu, a odgovore su potražili kod onih koji ovaj grad najbolje poznaju - lokalaca. Od remek-dela renesanse do radionica za pravljenje paste i neodoljivog gelata, evo šta stanovnici ovog neverovatnog grada preporučuju da nikako ne propustite prilikom posete toskanskoj prestonici.

    Najbolje niskobudžetne avio-kompanije u 2025. godini! Najbolje niskobudžetne avio-kompanije u 2025. godini!

    Putovanje s ograničenim budžetom ne mora da znači i odricanje od kvaliteta - a najnovija rang-lista Svetskih avio-nagrada (World Airline Awards) pokazuje koje niskobudžetne kompanije pružaju najbolju uslugu u 2025. godini.

  • Preporučujemo
    Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu! Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu!

    Limun nije voće koje se kvari preko noći, ali ako se drži na sobnoj temperaturi, obično traje oko nedelju dana. I dok se i dalje može iskoristiti za čišćenje kada počne da omekšava, postoji mnogo jednostavniji način da mu produžite svežinu - i to bez mnogo muke.

    Trikovi za čišćenje pločica u kupatilu: Dva proizvoda nikako ne treba da koristite! Trikovi za čišćenje pločica u kupatilu: Dva proizvoda nikako ne treba da koristite!

    Molly Woodward-Moor, poznata je na društvenim mrežama kao" ekspert za čišćenje" jer već godinama deli isprobane savete i trikove. Sada je podelila neke savete za čišćenje pločica u toaletu, a i potvrdila da postoje proizvodi koje bi svakako trebalo da izbegavamo pri čišćenju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.39 117.21 118.03
    CHF 123.58 124.45 125.33
    USD 100.96 101.68 102.39
  • Povezani članci
  • Sarmice od blitve

    Iskoristite sveži zeleniš i napravite ukusan obrok za celu porodicu.




    27-03-2017 | 15:37 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-snyfer

     

    Sastojci:

    - 1 veza blitve
    - 400 g mlevenog junećeg mesa
    - 1 glavica crnog luka
    - 1 krompir
    - 50 g pirinča
    - so, biber, začini, ulje

    Priprema: U malo zagrejanog ulja propržiti crni luk. Dodati mleveno meso i dinstati u sopstvenom soku dvadeset minuta. U meso dodajte rendani krompir i očišćen i opran pirinač. Posolite, pobiberite i dodajte začine. Dolijte malo vode da prekrije meso i kuvajte poklopljeno još jedno pola sata uz češće mešanje na tihoj vatri. Sklonite poklopac i pustite da malo vri i da ispari višak vode. Blitvu obarite u posoljenoj vodi nekoliko minuta. Izvadite iz vode i procedite. Filujte svaki list blitve i motajte u sarmice. Slažite u nauljenu tepsiju. Pecite u zagrejanoj rerni na 250 stepeni oko 20 minuta. Poslužite sa sezonskom salatom.

  • Pročitajte i...
    Kari sos Sočna piletina u kari sosu

    Ako ste ljubitelj ovog popularnog začina obožavaćete ovaj recept.

    Slana salata sa jagodama Slana salata sa jagodama

    Možda vam na prvi pogled deluje kao neobična kombinacija – jagode u slanoj salati? Ali ako uzmemo u obzir da je sezona jagoda u punom jeku, pravo je vreme da isprobate nešto drugačije.

    Meksički čili Meksički čili

    Meksički čili odličan je izbor za ručak ili večeru, a možete ga poslužiti uz pirinač, tortilje ili samo uz malo kiselog mleka i svežeg korijandera.

    Pasta sa lososom Pasta sa lososom

    Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: