Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Riblja čorba - Kada padne noć

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Riblja čorba - Kada padne noć
    2. Djavoli - Pričaj mi o ljubavi
    3. Novi Fosili - Za dobra stara vremena
    4. Galija - Digni ruku
    5. Idoli - Dok dobuje kisa
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Đule Van Gogh - Petak - Mojih 50
    2. 2. decembar - 1 - Dodir noći
    3. 2. decembar - 2 - Dodir noći
    4. 2. decembar - 3 - Dodir noći
    5. Đule Van Gogh - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Punjene tikvice Punjene tikvice

    Punjene tikvice odličan su izbor za ručak.

    Krem čorba od blitve Krem čorba od blitve

    Ukusna čorbica koja se brzo priprema.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Zdravlje
    Čajevi za svako raspoloženje Čajevi za svako raspoloženje

    Čaj je jedan od najzastupljenijih toplih napitaka širom sveta, a njegovi benefiti po zdravlje su višestruki. On se konzumira napravljen od različitog bilja, a ovo su neke od preporuka shodno vašem raspoloženju i sveukupnom stanju organizma.

    Hrana bogata Cinkom Hrana bogata Cinkom

    Cink je mineral koji ima mnogostruke benefite po organizam, ukoliko se plavilno i redovno unosi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.75 117.58 118.40
    CHF 112.23 113.02 113.81
    USD 103.34 104.07 104.80
  • Povezani članci
  • Sarme od kiselog kupusa

    Jelo bez kojeg nijedan praznični ručak nije potpun.




    17-11-2021 | 13:33 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- Slast20

     

    Sastojci:


    - 500 gr mešanog mlevenog mesa
    - glavica crnog luka
    - 2 čena belog luka
    - 3 supene kašike pirinča
    - glavica kiselog kupusa
    - nekoliko listova lovora
    - malo bibera u zrnu
    -ulje za prženje
    - kašika crvene začinske paprike
    - 500 gr suvih svinjskih rebaraca

    Priprema: Crni i beli luk sitno iseckati i propržiti na ulju. Dodati mleveno meso i njega propržiti. Dodati suv začin, posla kašike crvene začinske paprike, skloniti sa vatre i dodati pirinač. Sve sjediniti. Listove kiselog kupusa odvojiti, u svaki staviti fil, uviti u sarmu i ređati u šerpu. Preko prvog reda sarmi staviti lovorov list, zrna bibera, reberca i posuti crvenom začinskom paprikom. Složiti drugi red i postupak ponoviti dok se ne istroši sav materijal. Na kraju prekriti sarmu preostalim listovima kupusa, naliti vodom i ostaviti da se krčka 2-3 sata.

  • Pročitajte i...
    Punjene tikvice Punjene tikvice

    Punjene tikvice odličan su izbor za ručak.

    Pogačice sa sirom Pogačice sa sirom

    Odličan izbor za doručak.

    Čorbast pasulj Čorbast pasulj

    Ukusno domaće jelo.

    Krem teleća čorba Krem teleća čorba

    Čorba je nezaobilazni deo vikend ručka.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: