-
Poslednjih 5 pesama
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Željko Joksimović - Ledja o ledja
- Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
- Massimo - Zamisli
- Sasa Kovacevic I Emina Jahovic - Jos Ti Se Nadam
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
-
Zdravlje
Oralna higijena preduslov za zdrave zube i desni
Adekvatna oralna nega od velikog je značaja za očuvanje zdravih zuba i desni.
Opuštajuće vežbe istezanja
Vežbe istezanja preporučljivo je raditi na dnevnom nivou. Bilo da ste jutarnji ili večernji tip, odvojite 20-ak minuta dnevno i opustite telo laganim vežbama istezanja.
-
Putovanja
Budimpešta: Grad za uživanje u zimskoj atmosferi
Budimpešta, glavni grad Mađarske, ubraja se među najposećenije destinacije domaćih turista, usled blizine i sjajnog ugođaja koji ova evropska metropola nudi. Ona je posebno magična tokom zime i prazničnog perioda, te predstavlja vikend destinaciju vrednu posete.
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
-
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.50 117.32 118.14 CHF 117.75 118.58 119.41 USD 108.54 109.31 110.07
-
Rum kolač
Ukusne rum štanglice savršeno će ići uz čaj ili kafu.
05-10-2018 | 15:17 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-voraorn
Sastojci:- 4 jaja
- 12 kašika šećera
- 12 kašika ulja
- 12 kašika mleka
- 12 kašika brašna
- 4 kašike kakaa
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašikica ekstrakta rumaFil:
- 1/2l mleka
- 6 kašika brašna
- 6 kašika šećera
- 1/2 margarina (125gr)
- 100 gr šećera u prahuPriprema: Umutiti jaja penasto sa šećerom, dodati mleko i ulje i sve umutiti. Pomešati brašno, prašak za pecivo i kakao i dodati smesi, na kraju dodati rum. Od ove smese ispeći tri tanke kore (peći 15-ak minuta). Sa mleka razmutiti brašno i šećer, a ostalo staviti da provri. Kada provri zakuvati brašno i šećer pa mešati dok se ne zgusne. Sklonite sa vatre da se ohladi. Pomešati margarin i šećer pa dodati u ohlađen fil. Nafilovati kore ovim filom, pa staviti glazuru. Ostaviti u frižideru da se ohladi.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: