Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Bijelo dugme - Svi marš na ples

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bijelo dugme - Svi marš na ples
    2. Petar Grašo - Sta Bi Ja Bez Tebe
    3. Eva Braun - Sasvim obican dan
    4. Tony Cetinski - Vojnik Pod Zvijezdama
    5. Indexi - Sve ove godine
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dušan Kaličanin - Četvrtak - Mojih 50
    2. 8. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 8. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 8. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir čorba sa pečurkama Krompir čorba sa pečurkama

    Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.

    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

  • Zdravlje
    Kako odrediti najbolje vreme za spavanje? Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?

    Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.

    Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu

    Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu

    Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.

    Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve

    Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.

  • Preporučujemo
    Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove

    I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.

    Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok? Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?

    Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.72 125.60 126.47
    USD 100.52 101.23 101.93
  • Povezani članci
  • Rolat sa šumskim voćem

    Napravite rolat od šumskog voća i ovog vikenda uživajte u slatkom zalogaju!




    03-06-2016 | 15:21 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-kostrez


    Sastojci:

    za testo:
    - 200 g margarina,
    - 200 g šećera,
    - soli na vrh noža,
    -100 g oraha,
    - 200 g mekog brašna,
    - kesica praška za pecivo.
    Za fil:
    - 5 kašika gustina,
    - 5 kašika šećera,
    - 200 g margarina,
    - 100 g prah šećera,
    - kesica vanilin šećera,
    - strugana kora 1 limuna,
    - 500 g šumskog voća,
    - 2 kesice šlaga,
    - par kapi ekstrata od maline

    Priprema: Penasto umutiti margarin, šećer, so, pa postepeno dodavati mlevene orahe i na kraju brašno pomešano sa praškom za pecivo. Masu izliti u podmazan pleh i peći oko pola sata u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni. Pečenu koru izvaditi iz pleha na platnenu salvetu, uviti i ostaviti da se ohladi. Margarin umutiti sa prah šećerom, vanilin šećerom i struganom korom limuna. Masu dodati u ohlađeni gustin i promešati. Fil ravnomerno naneti na razvijenu, pečenu i ohlađenu koru. Posuti šumskim voćem i uviti rolat. Šlag umutiti sa vodom i po želji obojiti ga ekstratom od maline. Umesto šlaga, rolat možete mosuti šećerom u prahu.

  • Pročitajte i...
    Krompir čorba sa pečurkama Krompir čorba sa pečurkama

    Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.

    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Kolač sa tikvicama i maslinama Kolač sa tikvicama i maslinama

    Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.

    Skuša u belom vinu Skuša u belom vinu

    Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: