-
Poslednjih 5 pesama
- Leb i Sol - Čuvam noć od budnih
- Massimo - Zamisli
- Osvajači - Mozda nebo zna
- Parni Valjak - Ostani s njim
- Marija Mirkovic - Ne Pitam Te Ja Za Nju
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRižoto sa belim lukom
Ovo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…
Recept za slanu rozen tortuPredstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
-
ZdravljeVredni saveti za poboljšanje zdravlja srca
Najvažnija promena životnog stila koju možete da sprovedete jeste prestanak pušenja. Ipak, imajte na umu da postoje i druge stvari koje mogu da pomognu da vaše srce ostane zdravo.
Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.
-
PutovanjaTurističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti
Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.
Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom perioduNajveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.
-
PreporučujemoSedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider
Danas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.
Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozoreAko ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.15 116.97 117.79 CHF 125.27 126.15 127.03 USD 109.93 110.70 111.48
-
Rolat od slanine i paprike
Ovaj izvrsni rolat može biti odlično predjelo.
02-03-2017 | 14:22 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-teresaterra
Sastojci:
- 700 gr pilećeg belog mesa
- 3 jajeta
- 4 fileta pečenih paprika
- 200 gr švapskog sira
- 1 glavica crnog luka
- 5 kašika prezli
- 1 kašika peršuna
- začini: malo tucane paprike, bibera, vegete, ljute mlevene paprikePriprema: Samleti pileće meso, na mašini za mlevenje mesa. Crni luk narendati na krupne rende, a beli luk što sitnije iseckati. U većoj posudi sjediniti mleveno meso, jaja, sve začine po ukusu, crni i beli luk. Zatim postepeno dodavati prezle uz neprestalno mešanje dok ne dobijete ujednačenu masu. Paprike koje su ispečene preseći sa jedne strane, pa staviti bogato sir i preklopiti sa drugom polovinom, ostaviti ih na stranu. Papir za pečenje odseći malo veći nego što biti rolat. Rukama meso oblikovati u pravougaonik. Na sredini mesa naređati napunjene paprike sa sirom. Preklopiti pažljivo, uz pomoć papira, meso tako da napravite rolat. Gotov rolat zaviti u papir na kom ste pravili rolat, uvrnuti krajeve i vezati kuhinjskim koncem krajeve i sredine (da se slucajno ne otvori). Staviti ga u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni da se peče oko 45 minuta, pa onda otvoriti papir i istresti rolat na pleh i peći još 5-7 minuta dok vam ne porumeni.
-
Pročitajte i...Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Starinska pita sa prazilukomPita sa prazilikom možda vam ne deluje kao sjajna ideja ako je još uvek niste probali. Ako se ipak odlučite da isprobate ovaj recept možda se prijatno iznenadite.
Cepkano svinjsko meso!Ako imate najavljene goste i nemate ideju šta biste pripremili za ručak ili večeru cepkano meso je uvek dobra ideja. Istina je da se sprema prilično dugo, ali ovaj trud se na kraju zaista i isplati.
Fenomenalan potaž od celera!Sprema se brzo i jednostavno, a gotovo da ne postoji ništa što tako brzo može da vam povrati snagu i okrepi vas bolje od ukusnog potaža ili čorbe. Uzimajući u obzir da je celer izuzetno zdrav, a i da nam uskoro stiže sezona prehlada ovo je recept koji definitivno vredi da se zapiše ili zapamti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: