-
Poslednjih 5 pesama
- Merlin - Danas Sam OK
- Željko Joksimović - Nisam Te Zbog Lepote Voleo
- Toše Proeski - Pratim te
- Nina Badrić - Sanjam Da Smo Skupa Mi
- Bajaga - S' Druge Strane Jastuka
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.48 125.36 126.24 USD 99.22 99.92 100.62
-
Rižoto sa pečurkama i parmezanom
Lagani obrok koji će sjajno ići uz čašu belog vina.
17-03-2016 | 14:03 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-imaGostudio
Sastojci:
- 240 g pirinča,
- 400 g mešanih šumskih pečuraka po želji,
- 20 g belog luka,
- 80 g putera,
- 240 g parmezana,
- 40 g praziluka,
- 1 dl belog vina, so , biberPriprema: Skuvajte pirinač i ostavite ga sa strane. U zagrejan tiganj stavite puter i iseckani beli luk. Promešajte, pa dodajte iseckan praziluk, pečurke i malo belog vina. Kad se pečurke udinstaju, dodajte pirinač i nalijte po potrebi sa malo vode. Posolite, pobiberite, a zatim pred kraj kuvanja dodajte rendani parmezan. Servirajte ukrašeno listićima parmezana.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: