-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Poslednja pesma o tebi
- Prljavo Kazalište - Tu noć kad si se udavala
- Merlin - Kad zamirišu jorgovani
- Sergej Ćetković - Postojim i ja
- Viktorija - Samo teraj ti po svome
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
-
Zdravlje
Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?
Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
-
Preporučujemo
Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju
Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.50 125.37 126.25 USD 99.15 99.85 100.55
-
Rižoto sa morskim plodovima
Lagano jelo koje će svima prijati nakon teške hrane koje smo konzumirali za praznike. Ovaj recept je jedan od najboljih koji smo probali.
09-01-2024 | 11:08 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Ryzhkov Photography
Sastojci:
700g morskih plodova
2 veće šargarepe
2 crvena luka
2 čena belog luka
300 g pirinča
suvi začin
so, biber, bosiljak
Peršun list, sušeni celer
300ml belog vina
Maslinovo ulje
Priprema:Propržiti priničan na malo maslinovog ulja, naliti šolju vode i poklopiti, pa kuvati na srednjoj temperaturi uz mešanje 10 minuta. Ostaviti poklopljeno. U većem zagrejati maslinovo ulje na nižoj ili srednjoj temperaturi oko 1-2 minute. Dodati sitno seckan crveni luk i kad omekša dodati na kockice iseckanu šargarepu. Nakon toga ubaciti i sitno iseckan 1 čen belog luka da se dinsta zajedno sa crvenim lukom i šargarepom. Posoliti. Kad se sve prodinsta dodati morske plodove, začine, belo vino i krupnije seckani beli luk (količina po ukusu), zatim sve prodinstati još 15 minuta. Pri samom kraju dodati spremljen pririnač i na niskoj temperaturi dinastati još desetak minuta.
PRIJATNO! -
Pročitajte i...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: